reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny ja już świruje - jutro albo pojutrze powinna przyjść @ - jak to jest z tym śluzem przed samą @ ???? - no kuźwa - chlupie i chlupie - nie jest wodnisty ale nie lepki. Kremowy jak balsam do ciała. Mogłabym produkcję zacząć :D
Ja zawsze przed @ miałam sucho, a teraz co się podcieram to trochę kremowego śluzu jest. Nie chlupie jakoś dużo ale zauważalny jest. Natomiast myślę, że przed okresem to raczej powinny być suchości. Mi też pokazuje apka jutro @. Z tym że zawsze ból piersi przed samym @ przechodził... A teraz boli coraz bardziej, najgorzej sutki...

reklama
Dziewczyny z tym sluzem to jest tak, że jeśli zawsze macie sucho a teraz nagle przed @ dużo śluzu to dobry objaw. Każde odstępstwo od normalności może świadczyć o jakiś zmianach ciążowych ale nie musi. Ja na przykład zawsze przed @ miałam śluz taki przezroczysty ale kremowy lekko wodnisty, a teraz w ciąży biały i kremowy i dużo więcej wręcz dużo bym powiedziała, była wyraźna różnica.

Dziewczyny z tym sluzem to jest tak, że jeśli zawsze macie sucho a teraz nagle przed @ dużo śluzu to dobry objaw. Każde odstępstwo od normalności może świadczyć o jakiś zmianach ciążowych ale nie musi. Ja na przykład zawsze przed @ miałam śluz taki przezroczysty ale kremowy lekko wodnisty, a teraz w ciąży biały i kremowy i dużo więcej wręcz dużo bym powiedziała, była wyraźna różnica.
Czasami jest i tak, że objawów nie ma żadnych. Bo ileż to jest kobiet, które nie mają pojęcia, że są w ciąży. A my staraczki się bardzo wsluchujemy w swoje cialo, pewnie dlatego tak jest

Czasami jest i tak, że objawów nie ma żadnych. Bo ileż to jest kobiet, które nie mają pojęcia, że są w ciąży. A my staraczki się bardzo wsluchujemy w swoje cialo, pewnie dlatego tak jest

Jesli się starasz to po prostu zwracasz na to uwagę a jeśli nie to nie zwracasz i tyle moim zdaniem :) Ja u siebie nigdy nie obserwowałam takiej ilości białego kremowego śluzu jak w ciązy własnie, a jest zauważalny bo ze mnie po prostu leci nie da się tego przegapić :p i nie musiałam sięgo doszukiwać czy zastanawiać się po prosu widziałam że jest inaczej.
Zawsze jakieś małe objawy będą bo to mieszanka hormonalna ale te zmiany często są tak podobne do @ że można nie zauwazyć różnicy. Jak się zna swój organizm to jest łatwiej :) Po iluś cyklach nieudanych ja widziałam ogromną róznicę teraz.

Dziewczyny ja już świruje - jutro albo pojutrze powinna przyjść @ - jak to jest z tym śluzem przed samą @ ???? - no kuźwa - chlupie i chlupie - nie jest wodnisty ale nie lepki. Kremowy jak balsam do ciała. Mogłabym produkcję zacząć :D
Ja mam śluz szyjke w górze Ale chyba otwarta więc raczej na @

U mnie zawsze było mało ale był, przed @ 2-3 dni susza. Teraz od 6dpo najpierw gesty biały a teraz byl kremowy i bardzo dużo (nigdy aż tyle) szczególnie po siusiu na papierze, nie szczególnie na bieliźnie. Obserwuje swoje ciało i zapisuje wszystko w kalendarzu od dobrych paru miesięcy.
Jeszcze pare dni do testowania [emoji1364]

reklama
Ehh... wyszedł negatywny. Dam chłopu spokój... za często też niedobrze... gorzej że jak idzie do roboty to na 24, więc jutro go nie będzie. W takim razie przyatakuję go w czwartek. Nie wiem czy mam bóle jajnika czy nie, ciągle mnie coś tam nudzi, wczoraj po przytulankach nawet podbrzusze trochę pobolewało, dziś czasem coś tam kłujnie z jednej czy drugiej strony. Już się wkurzam, bo się doszukuję ciągle jakichś objawów i nic z tego, testy tylko potwierdzają, że dupa a nie owulacja. Chłop ma ledwo czym strzelać po tym maratonie, ja mam duży popęd, śluz jak trzeba i nic z tego nie ma...

Do góry