reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Hej mordeczki życzę Miłego Dnia i wpadnę później po pracy hi hi dzisiaj tylko 2.5 godzinki .
@Joanulka , @Aghata 88
Sto Latttt zdrowia szczęścia i spełnienia marzeń o II kreseczkach na teście !!! [emoji173][emoji173][emoji173]

Kochana dziękuje bardzo, jeszcze do 16tego pare dni zostało ale bardzo miło ze pamiętasz ze to już prawie [emoji8]

reklama
Witajcie dawno mnie tutaj nie było. Grudniowe starania przeszły na styczniowe tak więc dołączam już całkowicie do was.
Miałam testować wczoraj i dzisiaj ale dostałam @ 6.01.
Zastanawia mnie to co się stało ponieważ od zastrzyku tylko jeden dzień nie było przytulanek i się nie udało. Byłam wczoraj na kontroli torbieli nie ma wiec ten cykl postanowiłam że też będzie stymulowany. Zaczęłam brać już clarzole.
Myślicie że powodem mógłbyć skapy śluz plodny ? Owulacja wystąpiła napewno.
Może polecicie coś na poprawę śluzówki?

Mogę polecić zel concieve plus. Działa na zasadzie śluzu płodnego. Podaje się go aplikatorem lub strzykawka. Możesz go kupić na necie bo żadna apteka go nie ma na stanie. Ma bardzo dobre opinie i kilku dziewczyna pomógł max do 3 cyklu.
Tez jestem po zastrzyku i używałam tego żelu (właśnie 3ci cykl) ale czy zaskoczyło to się dowiem 14.01 (14 dni po zastrzyku) lub 16 styczeń (z apki wypada @)

Dlaczego miałoby to być złe ? pieniądze szczęścia nie dają ale bez nich nie da rady żyć a przy ich braku zawsze jest stres i kłótnie

A robiłaś raz dziennie ? Bo ja w moich testach miałam napisane żeby robić 2× dziennie z rana ale nie pierwszego siuśka i pod wieczór bo jak wyrzut hormonu jest rano to wieczorem może test go nie wykryć być już za male stężenie w moczu jest jeszcze zalezy jaką czułosc testu masz.
No właśnie tylko raz co więcej oczywiście nie przytrzymując 15 sekund w zanurzeniu... więc dziś się poprawię.
Nie wiem jakiej są dokładnie czułości ale to te

Załączniki

• 3a9eddbf40c19ea2b8859f7bc7eb.jpeg
    3a9eddbf40c19ea2b8859f7bc7eb.jpeg
    13,3 KB · Wyświetleń: 70
U was też taka deszczowa pogoda od rana? Ciemno..leje.. nic tylko w wyrku sie wylegiwać z książką. A tu trzeba w pracy siedzieć:oo:

Mogę polecić zel concieve plus. Działa na zasadzie śluzu płodnego. Podaje się go aplikatorem lub strzykawka. Możesz go kupić na necie bo żadna apteka go nie ma na stanie. Ma bardzo dobre opinie i kilku dziewczyna pomógł max do 3 cyklu.
Tez jestem po zastrzyku i używałam tego żelu (właśnie 3ci cykl) ale czy zaskoczyło to się dowiem 14.01 (14 dni po zastrzyku) lub 16 styczeń (z apki wypada @)
To trzymam kciuki. Pamiętam jak we wrześniu czekałam na @ i były dwie kreski. Skakalam z radości ale w październiku nadszedl najgorszy czas.
Popatrzę i poczytam opinie.
Oby się udało. To już 3 cykl jesteś na stymulacji?

reklama
Do góry