reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Witajcie dawno mnie tutaj nie było. Grudniowe starania przeszły na styczniowe tak więc dołączam już całkowicie do was.
Miałam testować wczoraj i dzisiaj ale dostałam @ 6.01.
Zastanawia mnie to co się stało ponieważ od zastrzyku tylko jeden dzień nie było przytulanek i się nie udało. Byłam wczoraj na kontroli torbieli nie ma wiec ten cykl postanowiłam że też będzie stymulowany. Zaczęłam brać już clarzole.
Myślicie że powodem mógłbyć skapy śluz plodny ? Owulacja wystąpiła napewno.
Może polecicie coś na poprawę śluzówki?

reklama
Jedynie co moge doradzic to nie nakręcać sie niepotrzenie. To w niczym nie pomaga. A wręcz przeciwnie..cieszyc sie dniem,.chwilą a co najwazniesze (co ci mąż powiedział) sexem i nie nie myslec ze cos bedzie nie tak. ❤❤
Każda z nas będzie mamusia! Juz o to zadba ten na górze❤ buziaki.

Wiedziałam że mnie nie skrytykujecie ale nie spodziewałam się tak miłych słów. Dziękuję kobietki za wsparcie ♡ Wygadałam się i od razu mi lepiej. ☀️ Myślicie że to źle, że myślę również kategorią pieniędzy między tym wszystkim ? Wiem że i bez mojej umowy sobie poradzimy. Ale wiem również że z tym było by nam o niebo lepiej...

Cześć dziewczyny :) ja właśnie jestem po zrobionym teście no i biel ehh dwa dni przed okresem powinien coś pokazać a tu nic... Chyba znowu to nie mój cykl...

A mi te testy owulacyjne namąciły w głowie, źle je robiłam bo za późno. Dziś daję im ostatnią szansę tym razem w godzinach 16-18 a potem je odkładam na dno szafy i działam bez nich :p

Wiedziałam że mnie nie skrytykujecie ale nie spodziewałam się tak miłych słów. Dziękuję kobietki za wsparcie ♡ Wygadałam się i od razu mi lepiej. ☀️ Myślicie że to źle, że myślę również kategorią pieniędzy między tym wszystkim ? Wiem że i bez mojej umowy sobie poradzimy. Ale wiem również że z tym było by nam o niebo lepiej...

Dlaczego miałoby to być złe ? pieniądze szczęścia nie dają ale bez nich nie da rady żyć a przy ich braku zawsze jest stres i kłótnie
A mi te testy owulacyjne namąciły w głowie, źle je robiłam bo za późno. Dziś daję im ostatnią szansę tym razem w godzinach 16-18 a potem je odkładam na dno szafy i działam bez nich :p

A robiłaś raz dziennie ? Bo ja w moich testach miałam napisane żeby robić 2× dziennie z rana ale nie pierwszego siuśka i pod wieczór bo jak wyrzut hormonu jest rano to wieczorem może test go nie wykryć być już za male stężenie w moczu jest jeszcze zalezy jaką czułosc testu masz.

reklama
Do góry