reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

@SalsaPL chodziło mi o ten piątek za tydzień. Wiem że to łatwo powiedzieć, ale staraj się nie myśleć za dużo o ciąży :)

Na testach owu się nie znam, ale też czytałam że w razie ciąży potrafią wychodzić pozytywne. Ale to na pewno nie wyznacznik, więc lepiej cierpliwie czekać.

reklama
@Jivka :) wiem że chodzi o nastepny hehehe .. no ale chciałam spróbować oszukać system hehe ;)
Staram sie nie myśleć.. staram się [emoji14]

Hehe wcięło mi gdzieś buźkę, miała tam być bo brzmiało to sucho :p
Obejrzyj sobie serial jakiś :) Pojechało moje dziecko na wycieczkę, jestem przerażona :szok: Najchętniej pojechałabym raz z nią i trzymała ją za rączkę :p

@Jivka spokojnie. Dopiero sie zacznie.. wyjazdy itp. A z dnia na dzień bedziesz chciała żeby trafiało się to cześciej ;) uroki macierzyństwa i jego etapy hehe

Pewnie tak... Muszę się czymś sama zająć, żeby się nie martwić
To proponuje przesiewke w przyprawach. Posprawdzać daty przydatności. Poukladać tematycznie lub alfabetycznie. Albo chodz idziemy cos razem poogladac [emoji14]

To proponuje przesiewke w przyprawach. Posprawdzać daty przydatności. Poukladać tematycznie lub alfabetycznie. Albo chodz idziemy cos razem poogladac [emoji14]
Przyprawy, niezły pomysł
Wstawię też pranie i od razu sobie przyniosę poprzednie z suszarni i mam roboty na 2h :D

@Migdalove co z tą listą? Robimy? Będzie łatwiej się połapać kto na kiedy na termin spodziewanej @

Ja pokusiłam się o test, bo wg Flo @ ma być na 19.12 wiec mowię sobie moze moze... ale negatywny i bielutki jak po wizirze. Teraz powiedziałam sobie, że czekam do poniedziałku. A zaś kolejny dopiero 21.12 (już tylko dwa testy zostały)

Cycki jakieś obolałe. Ledwo koszule w pracy zapięłam.

reklama
Do góry