reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dopiero będę przechodzic, w piątek mam mieć wizytę i ma mi dokładnie wszystko wyjasnic. Jeżeli chodzi o badania to mam jeszcze ważne do inseminacji, więc powiedział że już w tym cyklu możemy zacząć. A ty juz masz zarodki? jak w ogóle się to wszystko odbywa?

Odbywa się szybko [emoji23] ja tez miałam ważne badania z IUI. Ja musiałam zrobić w 2 dniu cyklu fsh i lh zeby lekarz mógł dobrać dawkę . Po wysłaniu wyniku 9.12 kazał przyjechać przed kolejna miesiączka po recepty . Byliśmy 27.12 , pobrał jeszcze wymazy i czekaliśmy na okres . 2.1 to był 2dc miałam zrobić estradiol i progesteron i zaczekam się kłuć już. Po 5 dniach kontrola usg i estradiolu wraz progesteronem . A potem po 2 dniach i znów 2 dniach . Jutro ostatni podglad jajeczek i w poniedziałek punkcja .

reklama
Odbywa się szybko
emoji23.png
ja tez miałam ważne badania z IUI. Ja musiałam zrobić w 2 dniu cyklu fsh i lh zeby lekarz mógł dobrać dawkę . Po wysłaniu wyniku 9.12 kazał przyjechać przed kolejna miesiączka po recepty . Byliśmy 27.12 , pobrał jeszcze wymazy i czekaliśmy na okres . 2.1 to był 2dc miałam zrobić estradiol i progesteron i zaczekam się kłuć już. Po 5 dniach kontrola usg i estradiolu wraz progesteronem . A potem po 2 dniach i znów 2 dniach . Jutro ostatni podglad jajeczek i w poniedziałek punkcja .
Jakie masz amh ?
Nie mam przy sobie badań, ale lekarka mówiła że mieszcze się w normie.

No i okres płodny za nami... teraz znów te czekanie do.... kolejnego nic zapewne. Ale cóż czekamy... jak tam u Was dziewczyny ?

Hej kobitki [emoji847]
Wracam do was [emoji22]
Mi niestety się nie udało po raz 2 w niedzielę opuścił mnie mój kochany aniołek [*] jeszcze się nie pozbieralam
Mam jeszcze trochę do załatwienia bo do pracy się nie nadaje ehh
A co się stało? Jeśli zbyt bolesne to nie odpowiadaj :*

reklama
Do góry