reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Witam wszystkie kobitki
Ale to mega dziwne bo wszystkie objawy miałam właśnie pod koniec zeszłego tyg. Jajniki, sluz... choć teraz też trochę odczuwam. Temperatury nie mierze. I dziś 21dc A cykle mam 30dniowe. Ech....
Asiu nie masz owu teraz to skok lh który z tego co czytałam może wskazywać na ciaze hormon lh jest potrzebny aby podtrzymać wczesna ciaze
U mnie jest23dc i cykle 30-32 pierwszy test zrobię może na weekend

Witam wszystkie kobitki Asiu nie masz owu teraz to skok lh który z tego co czytałam może wskazywać na ciaze hormon lh jest potrzebny aby podtrzymać wczesna ciaze
U mnie jest23dc i cykle 30-32 pierwszy test zrobię może na weekend
Bardzo bym się cieszyła!!! Jejku... Trzymam kciuki za Twój test, dawaj znać Kochana :) Różne rzeczy się zdarzają, i wczoraj Przytulanki też były :)

hej babki :-)
Niestety ja nie moge pomoc z testami owulacyjnymi, nigdy nie robilam... wiec sie kompletnie nie znam.
Od pewnego czasu zwracam tylko uwage na "reakcje" organizmu w roznych dniach cyklu..i dzis na przyklad doszlam do wniosku, ze chyba owu jednak byla w niedziele(kiedy mnie tak strasznie zaklul jajnik). Dzis nabrzmialy mi piersi-.a to chyba jest oznaka tego, ze progesteron wzrosl? To znaczy, ze uwolnienie jajeczka musialo sie odbyc, prawda? To tak na chlopski rozum :laugh2: chyba dobrze rozumuje?

Kasiula, oj to czekamy na te dwie kreski :-) A potem Asiowe... ;-)

reklama
Do góry