Dwa+Trzy
Fanka BB :)
U mnie ogólnie niby wszystko w porządku, wnętrze wygląda idealnie. Wydaje mi się nadal, że z jakiegoś powodu hormony szaleją :/Bardzo mi przykro kochana Czy skoro w terminie @ beta jest ujemna to znaczy, że nie ma szans urosnąć? Bo jutro masz termin @ prawda? To skąd te wszystkie objawy, to jest bardzo dziwne Raz czy dwa może się zdarzyć, ale to nie jest pierwszy raz z tego co pamiętam Sprawdzałaś jajniki?
Znalazłam coś takiego, choć „manopauza” powoduje, że trochę powątpiewam xD:
Zobacz załącznik 1042691
Co do betaHCG to chyba powinna wynosić przynajmniej 5 przed terminem i w terminie @, ale nie jestem pewna. Ale test miał cień czyli beta nie mogła być negatywna.
Kochana, może zarodek był wadliwy, może urodziłby się chory dzidziuś, może to lepiej, o ile można tak powiedzieć...
Normy w moim laboratorium dla progeateronu to
faza folikularna: 0.057 - 0.893 środek cyklu: 0.121 - 12.0 faza lutealna: 1.83 - 23.9 po menopauzie: <0.05 - 0.126 Kobiety w ciąży: 1 trymestr 11.0 - 44.3 2 trymestr 25.4 - 83.3 3 trymestr 58.7 - 214 Metoda ECLIA |
Ten cykl był taki książkowy
Co do objawów to ja już naprawdę staram się nie słuchać organizmu, w tym cyklu najbardziej zawinił test, gdyby nie dzisiwjszy pozytyw nawet łza by mi nie poleciała.
Choć naprawdę wydaje mi się, że jednak się udało tylko nie utrzymało ..
Mam teraz takie skurcze, jakby mi Ktoś kręgosłup łamał i chyba zaczynam plamić ...
Niech to się wreszcie skończy :/