To jakiej dokładnie miałaś klasy zarodek?Mi w brzuchu rośnie zarodek najgorszy jaki mieliśmy, z początkiem 3.
Aktualnie doszliśmy najdalej ze wszystkich transferów
reklama
Ja miałam dwa razy podwójny transfer i właśnie z jednego z nich mam córkę. Nie jest tak, że na pewno dadzą ciążę bliźniaczahej dziewczyny czy ktoras z was miała podawane 2 zarodki ?
zastanawiam sie nad ta opcja
czy miałyscie taki transfer? jakie zarodki byly transferowane ? i czy były bliżniaki?
Jeden może obumrzeć, mogą obydwa obumrzeć, jeden może się przyjąć albo moga być bliźniaki
Właśnie beta pewnie jest jak najbardziej okej ale prawdopodobnie jedna blastką się przyjęła. Ja tak miałam i z tego podwójnego transferu mam córkę. U mnie był to podwójny transfer zarodków z 3 dobyDziewczyny,dziś byłam na becie 6dpt 45,5... Obawiam się,że to za nisko... Tym bardziej,że były dwie blastki. Doktor pisała,że beta super,jak na ten dzień. Co o tym myślicie?
No nie, ekstra!Wierzycie w naturalny „cud” przed in vitro? Zobacz załącznik 1685148 Zwariuję
Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Jutro mają się kontaktować i później.Tak, znam to uczucie. To było jak do tej pory najdłuższe 5 dni w moim życiu. Najlepiej poszukać sobie jakieś zajęcie na ten czas, żeby za wszelką cenę oderwać od tego myśli. Mówili ci czy będą dzwonić w 1 i 3 dobie?
Przypomnij mi, macie w planach badac zarodki?
Mamy świeży transfer.
Doktor mówił że albo transfer we czwartek albo w sobotę ale to już zależy od embriologów.
Także czekamy
Jak to co? Ciąża kochana! GratulacjeTak jest! Byłam z rana jak zobaczyłam ch*jo cień na teście o czułości 25. Czekałam na ten okres niesamowicie, żeby rozpocząć procedurę. No to mam.
Zobacz załącznik 1685159
No kurde coś się dzieje
Dziewczyny,
W czwartek mam mieć criotransfer 2x 4BC i od soboty biorę właśnie te leki. W środę mam jeszcze zbadać progesteron.
Czy to normalne że oprócz tych leków nic więcej mi nie zlecają? Choćby tego leku na pęknięcie pęcherzyka ovitrelle
W czwartek mam mieć criotransfer 2x 4BC i od soboty biorę właśnie te leki. W środę mam jeszcze zbadać progesteron.
Czy to normalne że oprócz tych leków nic więcej mi nie zlecają? Choćby tego leku na pęknięcie pęcherzyka ovitrelle
Oooo matko wiadomość petardaWierzycie w naturalny „cud” przed in vitro? Zobacz załącznik 1685148 Zwariuję
Gosia0132
Jak jesteś na sztucznym to nie ma co pękaćDziewczyny,
Zobacz załącznik 1685184
reklama
annn1
Dostałaś jakieś leki przed transferem np encorton, proga?Jutro mają się kontaktować i później.
Mamy świeży transfer.
Doktor mówił że albo transfer we czwartek albo w sobotę ale to już zależy od embriologów.
Także czekamy