reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
hej dziewczyny czy ktoras z was miała podawane 2 zarodki ?
zastanawiam sie nad ta opcja
czy miałyscie taki transfer? jakie zarodki byly transferowane ? i czy były bliżniaki?
Ja miałam dwa razy podwójny transfer i właśnie z jednego z nich mam córkę. Nie jest tak, że na pewno dadzą ciążę bliźniacza
Jeden może obumrzeć, mogą obydwa obumrzeć, jeden może się przyjąć albo moga być bliźniaki

Dziewczyny,dziś byłam na becie 6dpt 45,5... Obawiam się,że to za nisko... Tym bardziej,że były dwie blastki. Doktor pisała,że beta super,jak na ten dzień. Co o tym myślicie?
Właśnie beta pewnie jest jak najbardziej okej ale prawdopodobnie jedna blastką się przyjęła. Ja tak miałam i z tego podwójnego transferu mam córkę. U mnie był to podwójny transfer zarodków z 3 doby

Tak, znam to uczucie. To było jak do tej pory najdłuższe 5 dni w moim życiu. Najlepiej poszukać sobie jakieś zajęcie na ten czas, żeby za wszelką cenę oderwać od tego myśli. Mówili ci czy będą dzwonić w 1 i 3 dobie?
Przypomnij mi, macie w planach badac zarodki?
Jutro mają się kontaktować i później.
Mamy świeży transfer.
Doktor mówił że albo transfer we czwartek albo w sobotę ale to już zależy od embriologów.
Także czekamy ❤️

Dziewczyny,
W czwartek mam mieć criotransfer 2x 4BC i od soboty biorę właśnie te leki. W środę mam jeszcze zbadać progesteron.
Czy to normalne że oprócz tych leków nic więcej mi nie zlecają? Choćby tego leku na pęknięcie pęcherzyka ovitrelle
IMG_20250127_153259.jpg

Dziewczyny,
W czwartek mam mieć criotransfer 2x 4BC i od soboty biorę właśnie te leki. W środę mam jeszcze zbadać progesteron.
Czy to normalne że oprócz tych leków nic więcej mi nie zlecają? Choćby tego leku na pęknięcie pęcherzyka ovitrelle
Zobacz załącznik 1685184
Jak jesteś na sztucznym to nie ma co pękać

reklama
Do góry