reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Witam się świątecznie [emoji319]
U mnie dzisiaj smutno bo mijają właśnie 2 miesiące od poronienia synka [emoji3525][emoji3525]

@SalsaPL dobrze że jesteś [emoji8] Będziemy wrześniówkami zobaczysz [emoji3590]
Za oczekujące zaciśnięte kciuki [emoji110][emoji110] Czekajcie spokojnie, bo same widzicie że nic nie wychodzi a ciąża jest [emoji4]

@Migdalove uwielbiam takich farmaceutów [emoji14] Ja niestety cienia nie widzę, ale z córką pierwszy test miałam taki że na zdjęciach go nie było widać nawet, tylko pod mega światło. Idź na betę najlepiej [emoji3590]

reklama
Czy ja oszalałam czy tam coś widać? ... Na żywo widać piękny różowy cień na zdjęciach ciężko go uchwycić. Wierzyć mi się za bardzo nie chce w takie cienie, chociaż we wrześniu tylko takie miałam.
Zobacz załącznik 928036

Kurde w przybliżeniu mi się rozmywa, ale z daleka mam wrażenie, że jest cień! Uciekaj po świętach na betę! [emoji173]️

Zobacz załącznik 928045
Kurde w przybliżeniu mi się rozmywa, ale z daleka mam wrażenie, że jest cień! Uciekaj po świętach na betę! [emoji173]️
W przybliżeniu to tak się rozmywa, że kompletnie nic nie widać. ;)
Witam się świątecznie [emoji319]
U mnie dzisiaj smutno bo mijają właśnie 2 miesiące od poronienia synka [emoji3525][emoji3525]

@SalsaPL dobrze że jesteś [emoji8] Będziemy wrześniówkami zobaczysz [emoji3590]
Za oczekujące zaciśnięte kciuki [emoji110][emoji110] Czekajcie spokojnie, bo same widzicie że nic nie wychodzi a ciąża jest [emoji4]

@Migdalove uwielbiam takich farmaceutów [emoji14] Ja niestety cienia nie widzę, ale z córką pierwszy test miałam taki że na zdjęciach go nie było widać nawet, tylko pod mega światło. Idź na betę najlepiej [emoji3590]
No na tym zdjęciu co wam wrzuciłam, to i ja później nie widziałam, jakość się pogorszyła, zrobiło się ziarno i nic nie widać. ;)

Hej dziewczyny. Chcialabym do Was dołączyć. Właśnie zaczęłam pierwsze starania. W niedzielę wyszedł pozytywy test owulacyjny i tego tez dnia było przytulanko. Teraz czekam czy zaskoczyło. Pozdrawiam :)

No już lepiej widać teraz, dobrze, ze aparat ma coś takiego jak wzmacnianie barw, o czym przecież zapomniałam wcześńiej. :D Teraz widzicie? :D
1545736724411.png

No już lepiej widać teraz, dobrze, ze aparat ma coś takiego jak wzmacnianie barw, o czym przecież zapomniałam wcześńiej. :D Teraz widzicie? :D
Zobacz załącznik 928062
Ja widzialam juz na tamtym ;-) idz 27 na bete :-))) będziesz miala wątpliwości rozwiane :-))) i pewnie do lekarza bedziesz musiala dzwonić no nie? Ja po cichu sciskam Cie mocno Gośka i bede mocno 3mac kciuki zaciśnięte :-******

reklama
Ja widzialam juz na tamtym ;-) idz 27 na bete :-))) będziesz miala wątpliwości rozwiane :-))) i pewnie do lekarza bedziesz musiala dzwonić no nie? Ja po cichu sciskam Cie mocno Gośka i bede mocno 3mac kciuki zaciśnięte :-******
Ja już dawno do lekarza zapisana, na 10 stycznia, także to już lada moment. :) Póki nic mnie nie boli, nie ma plamień do poczekam do tego terminu. No ale oczywiście potwierdzę, lub zaprzeczę ten wynik betą. :)

Do góry