reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
KiedyPytam, a my nie pracujemy czasem w tej samej formacji?:D bo jak tak opisujesz to tak, jakbyś opisywała moją. Ja też żyję od poniedziałku do piątku a w niedziele już płaczę mężowi, że nie chce iść do pracy... Ale szkoda teraz rezygnować bo umowa na stałe i może w końcu się uda z tą ciążą. A po ciąży może jakaś inna się znajdzie... W nowej trzeba by było odłożyć starania co najmniej na rok.
KiedyPytam,mysle, że chyba większość z nas miała choć z raz cykl bez owu także nie przejmuj się tak tym. Wiem, że masz poczucie uciekajacego czasu ale chyba wszystkie tak mamy.
W jakim wieku jesteś? Starasz się o pierwsze dziecko?

Powiem Wam tak. Ja jak poszłam do pracy ( instytucja państwowa) to każdy myślał że złapałam byka za rogi. Praca życia!!!! A ja przez 2 lata zostałam zdemolowana psychicznie. Pracuje z kobietami w biurze a one wiem o tym że mi źle życzą żebym w ciążę nie zaszła. Zresztą, wielokrotnie mi mowily kiedy teoretycznie mogę sobie ewentualnie pozwolić na ciążę. Więc marzę o tym żeby zajść i spadać stamtąd. Chciałabym owszem pracować w ciąży ale wiem że nie donosze jej w tym stresie.
Ja tez "państwówka"... Bez komentarza...

KiedyPytam, a my nie pracujemy czasem w tej samej formacji?:D bo jak tak opisujesz to tak, jakbyś opisywała moją. Ja też żyję od poniedziałku do piątku a w niedziele już płaczę mężowi, że nie chce iść do pracy... Ale szkoda teraz rezygnować bo umowa na stałe i może w końcu się uda z tą ciążą. A po ciąży może jakaś inna się znajdzie... W nowej trzeba by było odłożyć starania co najmniej na rok.
KiedyPytam,mysle, że chyba większość z nas miała choć z raz cykl bez owu także nie przejmuj się tak tym. Wiem, że masz poczucie uciekajacego czasu ale chyba wszystkie tak mamy.
W jakim wieku jesteś? Starasz się o pierwsze dziecko?
O pierwsze. W wieku 30 lat :(

Ja dziś 19 dc i już bym chciała sprawdzać ale i tak nie ma prawa nic wyjść tak wcześnie :/ nienawidzę tego czekania po owulacji.

reklama
Do góry