reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Infolic dużo osób poleca. Ja nakupilam tych kwasów foliowych jak głupia, że muszę najpierw zużyć tamte zanim kupię nowe.
Wracając jeszcze do naszych prac, to jedna z Was dobrze napisała, że praca się nami nie przejmuje więc chyba i my nie powinnyśmy. KiedyPytam, tez pracuje w instytucji państwowej więc wiem czym to pachnie :/ Kobiety są najgorsze! Aż dziwne że kobieta kobiecie tak źle życzy :(

reklama
A ja ostatnio zagadalam do lekarki to powiedziała że to się bierze przy pcos albo przy prolaktynę za dużej. Ale już do niej nie chodzę. Jak zbadam progesteron to zagadam do lekarza o innych suplementach.
Co lekarz to swoje... Mnie sie moja gin zapytala hormony czy co innego? Ja od razu, ze tylko nie hormony. 3 kuracje po 3mce (pomiedzy miesiac przerwy) i juz po pierwszych 3 czulam mega roznice. Po calym leczeniu Castagnusem do tej pory raczej mam regularne cykle (zdarza sie szybciej lub pozniej o kilka dni bo stres, oslabienie czy cos innego w granicach normy) i nigdy wiecej krwawienia w trakcie cyklu, ktore spowodowane byly malymi cystami na jajnikach...
Kilka mcy temu Castagnusa bralam tez na prolaktyne ale tylko 3mce.

Infolic dużo osób poleca. Ja nakupilam tych kwasów foliowych jak głupia, że muszę najpierw zużyć tamte zanim kupię nowe.
Wracając jeszcze do naszych prac, to jedna z Was dobrze napisała, że praca się nami nie przejmuje więc chyba i my nie powinnyśmy. KiedyPytam, tez pracuje w instytucji państwowej więc wiem czym to pachnie :/ Kobiety są najgorsze! Aż dziwne że kobieta kobiecie tak źle życzy :(
Ciężko tak mówić. To nie tak że się przyzwyczaiłam i myślę że sobie nigdzie nie znajdę. Znalazłbym ale nigdzie nie dostanę umowy od razu. A skoro się staramy... Szkoda znowu na pół roku odstawiać starania. Choć jak się okaże że trzeba wdrożyć leczenie to nie wiem... Chyba faktycznie zmienię swoje życie. Ale narazie muszę wytrwać. Szkoda że mi tak życie ucieka bo liczę czas od poniedziałku do piątku. A w niedzielę już mnie boli żołądek. ... Eh.... A ja też słyszałam w mojej pracy już że po macierzyńskim to od razu najlepiej po 3 miesiącach do pracy.

Co lekarz to swoje... Mnie sie moja gin zapytala hormony czy co innego? Ja od razu, ze tylko nie hormony. 3 kuracje po 3mce (pomiedzy miesiac przerwy) i juz po pierwszych 3 czulam mega roznice. Po calym leczeniu Castagnusem do tej pory raczej mam regularne cykle (zdarza sie szybciej lub pozniej o kilka dni bo stres, oslabienie czy cos innego w granicach normy) i nigdy wiecej krwawienia w trakcie cyklu, ktore spowodowane byly malymi cystami na jajnikach...
Kilka mcy temu Castagnusa bralam tez na prolaktyne ale tylko 3mce.
Zagadam Też o tym do lekarza. Bo kiedy brałam ten costagnus ale chyba 3 miesiące i nie to nie dało, dalej plamilam i lekarka stwierdziła że bez sensu.

reklama
Ja dziewczyny cykle mam bardzo regularne. Owulacje mam choć ostatnio to byłam parę miesięcy temu u lekarza i powiedzial że była duża owulacja. Okres trwa 6-7 dni i przez pierwsze dwa trzy dni jest ciężko. Badania poziomu hormonów robiłam ale w ostatnich dniach cyklu i wszystko było w normie. Więc. Nie wiem o co chodzi

Do góry