5.lipca byla, wiec 2,5 tygodnia temuno to narazie nic, ile jestes po owulce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5.lipca byla, wiec 2,5 tygodnia temuno to narazie nic, ile jestes po owulce?
Najgorsze, wiadomo. Tylko ze ja już po terminie a Ty jeszcze przed Wiec nie wiem która ma gorzejSmerfetka, czekanie najgorsze. Ja mam termin na za tydzien, a juz mysle czy w sobote nie zatestowac, w niedziele robimy urodziny naszej corce i pewnie troche zapomne, w poniedzialek praca wiec tez wszystko na szybko. Jak nie distane @ to zrobie w orzyszla srode, to ostatni dzien mojej pracy przed urlopem i wieczormoem wtedy z mezem na spokojnie zatestujemy
no to jesli wtedy byla faktycznie owulka to naoewno by wyszedl, ehh5.lipca byla, wiec 2,5 tygodnia temu
Nie wiem. Mój W. chce zebym zrobila jutro rano.. nie mam pojęcia.no to fakt Smerfetka. 3mam kciuki mocno, oby Ci sie udalo, to kiedy testujesz? gdzies za 2 dni?
A no właśnie...no to jesli wtedy byla faktycznie owulka to naoewno by wyszedl, ehh
Nie wiem. Mój W. chce zebym zrobila jutro rano.. nie mam pojęcia.
Czytalam ulotke tego testu ktory robiłam wczoraj, on mial czulosc tylko 25, moze przez to nie wyszlo..
Jesli @ Ci sie spoznia testuj śmiało rano. Mi dopiero na 3 dzien po terminie @ wyszedl bladzioch.Nie wiem. Mój W. chce zebym zrobila jutro rano.. nie mam pojęcia.
Czytalam ulotke tego testu ktory robiłam wczoraj, on mial czulosc tylko 25, moze przez to nie wyszlo..
No wlasnie nie zawsze wychodza w terminie @ tym bardziej jak owulacja byla poznoJesli @ Ci sie spoznia testuj śmiało rano. Mi dopiero na 3 dzien po terminie @ wyszedl bladzioch.