reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

@Ann89
Dziekuje ze wciaz trzymasz kciuki i dodajesz mi optymizmu :*
Jak sie wyrobie to podskocze moze jeszcze dzis na bete- data @. 12 dzien po owu..

reklama
Dziś termin @. Dla picu zmierzyłam temp. 37,04! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] wzrosła! Ide przed praca po test. Aczkolwiek uczucie jak na @ mam cały czas. Dosłownie jakbym miała za seksunde juz dostac [emoji23]
W sumie to ja miałam z córeczka takie uczucie długo cały czas myślałam ze dostaje okres i do tego brzuch bolał a jednak to była ciąża wiec mam nadzieje ze u ciebie to dobry znak :) trzymam mocno kciuki!

Dziś termin @. Dla picu zmierzyłam temp. 37,04! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] wzrosła! Ide przed praca po test. Aczkolwiek uczucie jak na @ mam cały czas. Dosłownie jakbym miała za seksunde juz dostac [emoji23]
No to witaj w klubie. Dokładnie to samo [emoji23][emoji23][emoji23] chyba wszystkie z @ na 21.12 sie zsynchronizowałyśmy [emoji23][emoji23][emoji23]

Mnie od tygodnia ćmi brzuch jak na @. Wczoraj wieczorem nawet zasnąć nie mogłam, tak mocno bolał. Plułam sobie w twarz prawie, Że nie mam żadnej no-spy. Ale na szczescie przeszło.

Ja też w drugiej ciąży dwie noce kładłam się spać z bolącym jak na @ brzuchem i myślałam że okres dostanę, a rano nico... I tego drugiegi poranka poleciałam do apteki i z drugiego siknięcia wyszła słaba kreska [emoji16] Dlatego Wam mówię cały czas, że nic straconego [emoji16]
U mnie się rozkręca, bo brzuch corsz bardziej boli tylko teraz jak myślicie... Zdążyłam wziąć 2 globulki, zostało 6 i mam je zużyć po @. Potem jeszcze dostałam Gynoflor 6 globulek i chyba miną mi dni płodne... [emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Do góry