reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Po tych maratonach seksu to mnie się już nic nie chce zazwyczaj. Czasami kochamy się co dwa dni a czasami codziennie. Nie wiem co lepsze jedni mówią, że co dwa dni, inni że to nie ma znaczenia. I kogo tu słuchać ;p. Chyba swojej własnej chcicy ;p. Chociaż byłam zdziwiona w grudniu bo owu wyliczyłam sobie na 26 grudnia i dla jaj zrobiłam test owu 24 grudnia a tam dwie grube krechy ale się zdziwiłam. Teraz czekam na ten Bożonarodzeniowy cud heheh
No to i ja teraz czekam razem z tToba na Twoj , a potem na moj noworoczny

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Po tych maratonach seksu to mnie się już nic nie chce zazwyczaj. Czasami kochamy się co dwa dni a czasami codziennie. Nie wiem co lepsze jedni mówią, że co dwa dni, inni że to nie ma znaczenia. I kogo tu słuchać ;p. Chyba swojej własnej chcicy ;p. Chociaż byłam zdziwiona w grudniu bo owu wyliczyłam sobie na 26 grudnia i dla jaj zrobiłam test owu 24 grudnia a tam dwie grube krechy ale się zdziwiłam. Teraz czekam na ten Bożonarodzeniowy cud heheh

To oby stał się cud! Trzymam kciuki!
Myśle, ze co drugi dzień jest wskazane. Żołnierzyki nadążają z produkcją :).

A dobre jaja wyszly bo.. tego 16dc rano wyszly takie krech .. wieczorem mielismy sie seksic i zesmy oboje odpadli przy usypianiu glutka, ale cycki zaczely mnie bolec i podbrzusze wiec obidzilam sie i szturcham starego, a ten mi bach w gębę.. cos mu sie śniło.. to potem mnie przepraszał namietnie .. test robiony o 10tej bzykanko po 00:00 wiec noze akurat=) rano juz negatyw jak widac

Mój mąż często kiedy usypia syna sam z nim zasypia hihi. Mnie się to mało kiedy zdarza. Kurde to widzę że masz tak jak ja. Bałam się, że ze mną coś nie tak bo ja ten test owu zrobiłam gdzieś około 14 godziny. Seksik był po 21 ale dzień wcześniej też było ;p. Wieczorem tego 24 grudnia powtórzyłam test ok godziny 19 i już był negatywny ale podobno ma się czas od 12 do 24 godzin . tak piszą w ulotce :p

Mój mąż często kiedy usypia syna sam z nim zasypia hihi. Mnie się to mało kiedy zdarza. Kurde to widzę że masz tak jak ja. Bałam się, że ze mną coś nie tak bo ja ten test owu zrobiłam gdzieś około 14 godziny. Seksik był po 21 ale dzień wcześniej też było ;p. Wieczorem tego 24 grudnia powtórzyłam test ok godziny 19 i już był negatywny ale podobno ma się czas od 12 do 24 godzin . tak piszą w ulotce :p

Te cytowania mi nie wychodzą. Przepraszam hihi.

Witam! No to jak wszyscy się dopisują to ja też, przynajmniej mam motywację żeby zdobyć się na odwagę ;). Może napiszę kilka słów o sobie. Nazywam się Ela. Jestem mężatką od 3 lat. Mam 2,5 letniego synka. Z mężem w tamtym roku postanowiliśmy postarać się o rodzeństwo dla synka. Dwie kreski zobaczyłam w maju, była ogromna radość. Niestety w czerwcu w 11 tc poroniłam. Od września staramy się znowu o dzidziusia. Obecnie 4 cykl starań. Teraz czekam na @, która ma przyjść 9 stycznia. Ogólnie cały czas wierzę i mam nadzieję, że się uda i donoszę ciążę ale zdarzają mi się chwile załamki gdy biel bije nadal po oczach.
Hej! Koniecznie dopisz się do naszej listy tnij.at/starania2018 instrukcje znajdziesz u mnie na profilu. Jeśli byś wolała żeby Cię dopisać to z chęcią to zrobię. :)

Eklerka Daria zawsze sobie obiecuje, że będzie co drugi dzień a jak przychodzą dni płodne to jest codziennie :p. Ciężko mi idą te postanowienia.
Migdalove ja poproszę żebyś mnie dopisała. Bo ja w te klocki za dobra nie jestem.

Eklerka Daria zawsze sobie obiecuje, że będzie co drugi dzień a jak przychodzą dni płodne to jest codziennie :p. Ciężko mi idą te postanowienia.
Migdalove ja poproszę żebyś mnie dopisała. Bo ja w te klocki za dobra nie jestem.
Trzeba patrzeć, ze lepiej codziennie niż wcale;). A mój twierdzi, ze i tak zdążą się naprodukować i najchętniej chciałby nawet kilka razy dziennie. Jak to mówi... trzeba poprawić :p

reklama
Do góry