reklama
Blondasek85
Fanka BB :)
Mnie dopadło jakieś zapalenie gardła i wylądowałam na antybiotyku :/ Dostałam ten 3 dniowy wiec mam nadzieję,że do wigilii mi jako tako przejdzie.Plus taki,że wracając od lekarza kupiliśmy choinkę a,ze nie idę do pracy to sobie na spokojnie ubiorę
1
174974
Gość
A my oglądamy film, później pewnie jakieś [emoji177][emoji177] i spać. [emoji14] Spadam już z internetu. Dobrej nocy dziewczyny, do jutra! [emoji813]
Udanego [emoji179][emoji179] dobranoc [emoji5]A my oglądamy film, później pewnie jakieś [emoji177][emoji177] i spać. [emoji14] Spadam już z internetu. Dobrej nocy dziewczyny, do jutra! [emoji813]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
mamunia86
@Migdalove, ja się usunęłam z tabelki, pewno to moja wina wybacz, że namieszałam. Bardzo proszę, w takim razie, żebyś Ty mnie usunęła. Dziękuję
@atjodla, hej Działaj prężnie!
Ja się leczę na tarczycę od 8 lat, w pierwszej ciąży miałam nieuregulowana miałam problemy z donoszeniem, zaszłam szybciutko. W drugiej ciąży też nikt jakoś specjalnie nie przykładał się do niedoczynności więc już w ciąży sama poszłam do endo i poszło, a w trzeciej od pierwszej myśli o tym, że chcemy dzidziusia od razu do endo pierwsze brałam się za tarczyce, ładnie mnie wyrównali i ciąża bardzo fajna. Zdecydowanie polecam przed ciążą sie za to brać.
@atjodla, hej Działaj prężnie!
Ja się leczę na tarczycę od 8 lat, w pierwszej ciąży miałam nieuregulowana miałam problemy z donoszeniem, zaszłam szybciutko. W drugiej ciąży też nikt jakoś specjalnie nie przykładał się do niedoczynności więc już w ciąży sama poszłam do endo i poszło, a w trzeciej od pierwszej myśli o tym, że chcemy dzidziusia od razu do endo pierwsze brałam się za tarczyce, ładnie mnie wyrównali i ciąża bardzo fajna. Zdecydowanie polecam przed ciążą sie za to brać.
Ostatnia edycja:
Elodia
Marek z pracy wrócił i sam mi przyznał że już by się zaczął martwić na moim miejscu. Niby święta idą niby zamykanie roku w firmach ale to chociaż powinni mnie powiadomić żebym do lekarza się juz umawiala nawet jesli rekrutacja mialaby byc dopiero po nowym roku.No ja cały czas trzymam kciuki i myślę że zadzwonią. Końcówka roku w firmach to zawsze nerwówka i pełno roboty jest także pewnie dlatego sporo czekasz na tel od nich. Nie martw się Kochana bo każda z tych sytuacji będzie dobra. A może uda się od razu w styczniu i będziesz na ciązowym zwolnieniu [emoji8]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Elodia
Niech Marek Cie nie nakreca. Jesli jurto nie zadzwonia dajmy na to do 12 to zadzwon do kadr i juz. Sama tez sie nie nakrecaj;*
reklama
Elodia
Marek powiedzial że skoczy wczesniej do pracy o jakas godzine i skoczy do kadr sie spytac. Jako że jestem osobą poleconą przez niego to dziwnie nie będzie wyglądalo.Niech Marek Cie nie nakreca. Jesli jurto nie zadzwonia dajmy na to do 12 to zadzwon do kadr i juz. Sama tez sie nie nakrecaj;*
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d