Stokrotenka23
Fanka BB :)
Mamunia ja właśnie wracam z pracy. Pracowity dzień.Zazwyczaj cykl 28 dni, skok późno czasem 16-17 dc ale w 14 też się zdarza, nigdy wczesniej jak na razie. Za to cykle mam 28 dni, ostatnio był dwa razy 25 dni przy normalnej owu 15 dnia.
Dzis nadal niższa temp, śluz plodny i mokro.
Chyba aż takich soldnych plemników nie ma. Podobno w sprzyjających warunkach żyją 5 dni w drogach rodnych. U nas dziś 7 dzień od stosunku.
Powiem szczerze, nigdy nie kochalismy się bez zabezpieczenia w pierwszej fazie a w zasadzie wcale z nij nie korzystamy skoro gumki trzeba. Nie lubimy.
Ja ten 6 dc uwazam za ryzykowny więc nawet o 10dc nie myśle. W zasadzie to już hardkor hehe.
No nic. Trzeba czekać choć trochę się uspokoilam. Może się nam upiecze a jak nie to duże szanse na córeczkę.
Jak dzis mija dzień? Ja mam przerwę w pracy to zagladam.
Ja Wam powiem ze strasznie się nastawilam na bobasa [emoji20]
Karotka coś nam znika [emoji45]Jak nic nie stoi na przeszkodzie to właśnie fajnie tak celowac i sprawdzać gdzie jest granica. Marzy mi się znow takie majsterkowanie i testowanie. Tylko później.
Gdzie ta tabelka?
Oj bym się klocila jak nie wiem... Jak ksiądz (tylko ksiądz ) może decydować o tym... przecież to chodzi o wiarę w Boga, o to by wychować w religii i gdyby mi odmówił myślę, że obiloby się to o kurie. Co taki ksiądz ma do powiedzenia... nic. Ale bym mu kazanie zrobiła [emoji23][emoji48]Piękne ale w naszym kraju by to nie przeszlo. Kolezanka dala synowi na imie Alan i ksiadz odmowil chrztu, bo stwierdzil ze to nie polski imię. Dobre nie
Bóg kocha nie tylko Polskie imiona [emoji51][emoji51][emoji51]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka