reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Kochane okres miałam 12.12.2017 miałam plamienie 30.12 dziś zrobiła test i na żywo widać mocniejsza kreskę jest zabarwiona na czerwono ale delikatnie czy wy coś tu widzicie ? Czy możliwe że jestem w ciazy czy to może być skutkiem brania tabletek na hormony tylko to ziołowe tabletki (angus castus) ?
widac widac:) Gratulacje!

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Czytając wasze wpisy mam takie dziwne wrażenie, że nauczycielki przedszkola lub w ogóle dziewczyny związane z pedagogiką mają problemy z płodnością. Może to temat do zbadania heh ;)
Dlatego całą miłość przelewa się na obce dzieci. Ja kocham swoją pracę, a pracowałam w wielu zawodach.

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

jestem dyrektorka ale grupa również się zajmuje obecnie 3latki bo chwilowo brakuje dziewczyny.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

jestem dyrektorka ale grupa również się zajmuje obecnie 3latki bo chwilowo brakuje dziewczyny.

3- latki są przekochane. U nich zawsze tak wiele się dzieje [emoji4]i te pytania [emoji6] hi hi[emoji6] uwielbiam przychodzić do nich [emoji1] nigdzie się nie spotka takiej szczerości [emoji4] niby łatwa praca- dyrektor przedszkola, niby. A dokumentacja powala. Choć nauczycielki też są za bardzo obciążone dokumentacją. Plany, arkusze, scenariusze. Choć bez tego też robi się zamieszanie [emoji6]

na obecną chwilę mam papiery zebrania wychowawstwo kontrolę innych grup czasami jestem z nimi sama bo moja pomoc jest w innej grupie także...pracy dużo.i fizycznej i psychicznej.

na obecną chwilę mam papiery zebrania wychowawstwo kontrolę innych grup czasami jestem z nimi sama bo moja pomoc jest w innej grupie także...pracy dużo.i fizycznej i psychicznej.

Auć, to dużo. Z jakiej miejscowości jesteś?

reklama
Do góry