reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
1510599856-822dac742b690d68-aaaaaa.jpeg

Paznokietki zrobione. Trochę czasu mi to zajęło ale jestem samoukiem i staram się jak mogę nie wyjeżdzać na skórki :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wieczorem, widzę ze nie tylko ja narzekam na dziwne bole po ovu przed @
Być może i wczesniej mnie cos tam kulo ale przewrażliwienie staraczkowe tworzy objawy ciążowe [emoji14] kto testuje ze mna w sobotę? Nie mogę sie głupia doczekać :-o
Jaaaaa ! Ale mi w sobotę jeszcze może nie wyjść, jak nie wyjdzie powtarzam testowanie w poniedziałek następny :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wieczorem, widzę ze nie tylko ja narzekam na dziwne bole po ovu przed @
Być może i wczesniej mnie cos tam kulo ale przewrażliwienie staraczkowe tworzy objawy ciążowe [emoji14] kto testuje ze mna w sobotę? Nie mogę sie głupia doczekać :-o
Życzę Ci dwóch pozytywnych kresek [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth Jarem o matko pierwsze słyszę takie imię ale cudowne jest !!

Jarema to forma ukraińska od księcia Wisniowieckiego z ogniem i mieczem ( jest taka scena jak Kozacy krzyczą na jarema [emoji7]) uwielbiam to imię [emoji173]️

leeleeth!!!!możesz mi powiedzieć jak Ty to wszystko ogarniasz???!!!mega szacun 5 dzieci i pragniesz mieć kolejne;)cudowna jesteś babka!!co na to Twój mąż?dziadkowie Wam pomagają?czy masz wogole czas dla siebie?jak to wszystko u Ciebie wygląda:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Po trzecim dziecku jakoś łatwiej jest, dwójkę mam już duża (19 i 12), a maluchy w przedszkolu a potem miedzy sobą sporo [emoji6]
Mój mąż to skupia sie na zarabianiu, i trochę zadaniowo podchodzi do dzieci. On ma je utrzymać i zapewnić byt itd takie wzorce rodzinne. Co do dziadków to nie mamy pomocy, moja mama jest chora poważnie i jedynie jak ma lepszy dzień to z dzieciakami poczyta bajki ale bardzo rzadko, a teściowie to uważają ze to nieprzyzwoite mieć tyle dzieci [emoji23]

@adiika a daj spokój ! Dopisz się do listy ! Ja też do starań jeszcze daleko bo 11 miesięcy ale na listę się dopisałam już hehe :)

Ja jestem na liście a nawet @ nie mam [emoji6][emoji23]

Dzień dobry :)
Hehe no ja też muszę 10kg nosić na rączkach :) a mały czort dopiero 7 miesięcy ma :D

Mój skończył dwa miesiące i wazy 7,5 kg [emoji15]
Ręce ni odpadają

Ja też mierze temp. Ale o dziwo mam piękne wykresy a lekarz mówi że owu nie ma. Mam faze niskich temleratur i po objawach typowo owulacyjnych mam piękny skok pozniej piękna faza wysokich no ale i tak dupa z tego wychodzi jak owu nie ma :(

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczynam mierzyć temp, ale na razie nic sie nie wychodzi. Za wcześnie jeszcze jest

Która pierwsza testuje? Przypomnijcie...

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Do góry