reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Cześć dziewczyny, kolejna staraczka się wita. Miałam dołączyć w przyszłym roku, ale dzisiejsza rozmowa z mężem zmieniła trochę nasze plany:D Chcielismy czekać do czerwca, ale wiedziałam że tak dlugo nie wytrzymam;) i wczoraj stwierdziłam że właściwie czemu nie teraz. Dziś okazało się że mąż jest tego samego zdania:) Ostatni cykl mam jakiś dziwny, plamienia i na razie brak skoku(mierzę temp.), więc nie mam pojęcia czy coś z tego będzie, ale póki co czekam na @ lub owu i testuję pod koniec miesiąca.

Cześć dziewczyny, kolejna staraczka się wita. Miałam dołączyć w przyszłym roku, ale dzisiejsza rozmowa z mężem zmieniła trochę nasze plany:D Chcielismy czekać do czerwca, ale wiedziałam że tak dlugo nie wytrzymam;) i wczoraj stwierdziłam że właściwie czemu nie teraz. Dziś okazało się że mąż jest tego samego zdania:) Ostatni cykl mam jakiś dziwny, plamienia i na razie brak skoku(mierzę temp.), więc nie mam pojęcia czy coś z tego będzie, ale póki co czekam na @ lub owu i testuję pod koniec miesiąca.
Witaj! :) Ja ze swoim narzeczonym też zmieniliśmy zdanie, najpierw mieliśmy starać się tak jak w temacie w 2018r, potem zaplanowaliśmy ślub w 2019 więc starania przełożyliśmy na drugą połowę 2019, ale po ostatnich rozmowach stwierdziliśmy, że nie ma na co czekać. :) Ślub nam nie ucieknie, a człowiek nie robi się młodszy, chociaż ja mam dopiero 20lat. :) Ale sporo problemów z płodnością na swoim koncie.
Tutaj jest nasza lista Link do: Lista.xlsx jeśli chcesz zapisz się do niej sama, ale jak wolisz to mogę ja Cię dopisać, żaden problem. :)

Też właśnie miałam tak w tym cyklu ale @ przyszła niestety.. ale wiedziałam bo na monitoringu nie wykryto owu :) my oglądamy małych gigantów. Te dzieciaki są mega!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Tyle, że ja jestem już 3 dni po terminie @, z duphastonem. Nie liczę oczywiście na owulację teraz, myślę, że to nawet niemożliwe. :)

@Asiula86 witamy :)

Tak teraz patrzę na naszą listę i brakuje mi na niej na pewno @adiika :)
O właśnie! @adiika czemu jeszcze nie ma Cię na liście? :)

@encirclede A czemu zasłużyłam na ocenę "stareeeee...." pod postem witającym? :D Czy masz podobny problem do mojego, że przewijając niechcący dajesz te ostatnie oceny? Ja często wcześniej dawałam dziewczynom "niezbyt mądre" zupełnie niechcący i nie raz się z tego tłumaczyłam. :D

@Migdalove no ciekawe te twoje objawy hmmm nigdy nic nie wiadomo może to jednak cos innego wróży a nie @@@ ale.ciążę chyba.wykluczasz co?
Raczej tak, chociażby dlatego, że po wizycie u lekarza aż do wczoraj nie kochaliśmy się, a w dzień wizyty miałam dalej pierwszą fazę cyklu, nie mogłam mieć owulacji. Chociaż nie wiem do końca jak działa duphaston, czy nawet jak cykle są bardzo długie to wywoła on owulację by mogło dojść do zapłodnienia... Nie mam pojęcia.

reklama
Do góry