reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Kari nie wiem ile w tym prawdy ale czytałam ze by zmniejszyć mdłości powinno się jeść często ale mało by nie doprowadzić do pustego zaladka,ale ile w tym prawdy to nie wiem

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kari21 na mdlosci banan migdaly i herbata z imbiru zywego. Mnie pomagal imbir. Krakersa choc zjesc zanim wstaniesz z lozka. Mdlosci to dobry objaw ciazy. Na priv napisalam ci adres miejsca z polskim ginem i laby gdzie mozesz zrobic beye. Tylko sa w londynie. Ale to niedaleko od ciebie chyba. Tyle dalam rady. Pamietaj ze jakkolwiek jest niedobrze musisz jesc. Chocby lekkostrawne rzeczy typu bulka pszenna z maslem. Ryz gotowany na wodzie. To i przechodzi i lagodzi zoladek, sluzowke i na chwile zajmuje kwasy zoladkowe. Trzymaj sie [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kari biedaku to w sumie bardzo dobry objaw ciazy ;) ale samopoczucie rozumiem tez nic przelknac nie moglam nawet wode zwracalam przez jakis czas zanim nie dostalam lekow ale mimo wszystko musisz probowac cos jesc z mysla o fasolce.
Co do lekarza to ja na twoim miejscu zmienilabym przychodnie, ja u mnie w miescie tez najpierw nalezalam do takiej,ze 3 dni sie czekalo na wizyte a teraz zmienilam i dzwonie rano przed 9 i daje zawsze wizyte na ten sam dzien jeszcze sie pyta czy lepiej mi rano czy po poludniu, duzo od przychodni zalezy, popytaj moze znajomych jak u nich jest.
A ja dzis tez obudzilam sie z mdlosciami i bolem brzucha jak na @ ale jeszcze rowny tydzien do okresu i oczywiscie jak to ja nie wytrzymalam i zrobilam test ale tylko jedna krecha niestety, wiem ze to moze za szybko ale w tamtym miesiacu juz 1,5 tygodnia przed wyszedl pozytyw.
Musze czekac dalej na rozwoj sytuacji i uzbroic sie w cierpliwosc a nie mam juz jej za grosz :(

Zrobiłam wczoraj betę wyszła 446,70 w poniedziałek idę zrobić jeszcze jedna i wtedy umowie się do lekarza ale martwię się ze jest za niską moja beta :(

Kari jak tam dzis u Ciebie?

Mecenasowa poszukaj sobie w necie tabelke z normami to bedziesz mniej wiecej wiedziala czy jest ok.

Zrobiłam wczoraj betę wyszła 446,70 w poniedziałek idę zrobić jeszcze jedna i wtedy umowie się do lekarza ale martwię się ze jest za niską moja beta :(

Łap normy bety, no i gratulacje ! :) Myślę, że nie powinnaś się martwić na zapas. :)
upload_2017-9-22_15-0-16.png

Załączniki

• upload_2017-9-22_15-0-16.png
    upload_2017-9-22_15-0-16.png
    21 KB · Wyświetleń: 262
Łap normy bety, no i gratulacje ! :) Myślę, że nie powinnaś się martwić na zapas. :)
Zobacz załącznik 823334
Dziękuję troszkę mnie uspokoiłas :-) licząc od pierwszego.dnia ostatniej @ to jest 4 tydzień i kilka dni więc niby w normie ale nie pokój będzie do póki lekarz nie powie że wszystko w porządku

Eeeh chyba jeszcze mi się na dodatek opryszczka robi na ustach a to chyba jest niebezpieczne w ciąży :((

reklama
Do góry