reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Kurcze, u nas dopiero 3 cykl starań, a już czasami nie mam sił i ochoty ;) dzisiaj test owu mega słabiutka kreska, ledwo widoczna w porównaniu ze wczorajszą...Nie wiem jak mam to rozumieć... :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez tak czuję... przecież to dopiero początek a ja już odpuszczam [emoji19]
Miałam tak samo niestety. Totalne zrezygnowano itd.

Data a rób testy owu od 10 dc
Eh [emoji20]

Andzelika a jak się czujesz ??

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Miałam tak samo niestety. Totalne zrezygnowano itd.

Data a rób testy owu od 10 dc
Robiłam od 10 dc- negatywne. Pozytywy tylko 13 i 14 dc, ale kreski slabe... a teb dzisiejszy (15 dc) ledwie widoczna. Dodam zdjecie, ale nie wiem czy cos zauwżycie..
1498581531-aaaaaa.jpeg

Naprawde zaczynam podziwiać pary, które potrafią czekać na dwie kreski kilka ładnych miesięcy

Robiłam od 10 dc- negatywne. Pozytywy tylko 13 i 14 dc, ale kreski slabe... a teb dzisiejszy (15 dc) ledwie widoczna. Dodam zdjecie, ale nie wiem czy cos zauwżycie..
1498581531-aaaaaa.jpeg

A jest ale faktycznie slabiutka na początku myślałam, że nie ma

1498581531-aaaaaa.jpeg

No bardzo słaba, na żywo troszke bardziej widoczna. Też podejrzewam, że juź po owu. Wczoraj sie przytulaliśmy, dzisiaj mam nadzieje powtorka i zobaczymy co z tego będzie. Chociaż nie wiem jaka jest szansa na ciąże po owu? Ja mam @ mieć teoretycznie 12-13.07, jeszcze tyyyyle czasu :/

reklama
Do góry