reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A ja nie prożnowałam i pomimo bolącego brzucha upiekłam znowu pierniki, zrobiłam sernik, tylko trochę mi nie wyszedł no i stroik też zrobiłam[emoji4]
W ogóle to jutro mam wyniki Holtera, a ze zwolnilo się miejsce na wizyte to od razu omówię je z moim lekarzem[emoji106]
zdj001.jpeg
InShot_20181218_192454154~3.jpeg

Załączniki

• zdj001.jpeg
    zdj001.jpeg
    67,4 KB · Wyświetleń: 349
  • InShot_20181218_192454154~3.jpeg
    InShot_20181218_192454154~3.jpeg
    85,5 KB · Wyświetleń: 352
reklama
A ja nie prożnowałam i pomimo bolącego brzucha upiekłam znowu pierniki, zrobiłam sernik, tylko trochę mi nie wyszedł no i stroik też zrobiłam[emoji4]
W ogóle to jutro mam wyniki Holtera, a ze zwolnilo się miejsce na wizyte to od razu omówię je z moim lekarzem[emoji106]Zobacz załącznik 926267Zobacz załącznik 926268
Ale ci ten sernior wyrosl!mi to pada,zreszta nie umie piec,sernik jeszcze jako jedyne to mi prawie wychodzi...ale klapniety

Dziewczyny powiedzcie przed owu tez macie ból jajnika ? Bo ja po prawo aż czuje górę pod palcami już drugi miesiąc. Czyżby zaczęły w końcu działać mi jajniki ?
Bardzo rzadko ale czasem mnie bolą,w tym miesiącu też czułam ból jajnika.Musisz wybrać się na monitorowanie cyklu wtedy będzie wszystko jasne:wink:

Bardzo rzadko ale czasem mnie bolą,w tym miesiącu też czułam ból jajnika.Musisz wybrać się na monitorowanie cyklu wtedy będzie wszystko jasne:wink:

W styczniu mamy zacząć stymulację. Miałam kiedyś monitoring ale nic nie dał teraz jestem na duphastonue trzeci cykl no i od stycznia mamy zacząć z clo. Przed ponad dwa lata starań nie czułam nigdy jajników wiec trochę się zaniepokoiłem albo zaczęły w końcu działać albo coś tam się dzieje :/ no cóż w styczniu się okaże zapewne

Co myślicie?(test owu)
1545161965083.jpeg

Załączniki

• 1545161965083.jpeg
    1545161965083.jpeg
    131,6 KB · Wyświetleń: 389
Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :* znowu miałam mało czasu żeby się odezwać ale jestem oczywiście na bieżąco. Mam do Was pytanie odnośnie śluzu, czy obserwujecie u siebie już po dniach płodnych przed samym @ taki rozciągliwy jak plodny ale biały? Bo kurcze pierwszy raz takie coś zaobserwowałam

Do góry