reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć dziewczyny :* znowu miałam mało czasu żeby się odezwać ale jestem oczywiście na bieżąco. Mam do Was pytanie odnośnie śluzu, czy obserwujecie u siebie już po dniach płodnych przed samym @ taki rozciągliwy jak plodny ale biały? Bo kurcze pierwszy raz takie coś zaobserwowałam
Hej tak zdarza mi się właśnie taki przed @ ;)

reklama
Nie gadaj glupot z ta starościa bo pomysle ze ja to juz mam se trumne kupic [emoji1787][emoji23]
Co do starości to dzisiaj w tesco Pani kasjerka chciała ode mnie dowód osobisty [emoji23] z roku na rok jestem młodsza bo jak miałam 17-18 lat to nigdy nie chcieli dowodu [emoji16][emoji16]

reklama
Mam tak samo. Cykle się skracają, plamienia przed @ ;) wszystko świruje [emoji14] który dc?
21 dc i planowana @ w wigilię :/ jak nie przyjdzie to zatestuje tylko żeby mieć spokojna głowę bo w święta zawsze jakiś alkohol się wypije :p ale u mnie nie ma szans w tym cyklu bo chyba z 3 razy tylko coś było i to przed owu ze 3 dni

Do góry