reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dzieki za odrobinkę nadziei :D
Powiem więcej, ona jest niepełnosprawna i naprawdę życie jej nie oszczędzało. Jest też przecudowną osobą, jedną z najlepszych jakie znam i wiem, że będzie przecudowną mamą. Dlatego trzymajcie proszę za nią kciuki.
A Twój wiek Salsa, to jeszcze żaden wiek w dzisiejszych czasach :)

reklama
Powiem więcej, ona jest niepełnosprawna i naprawdę życie jej nie oszczędzało. Jest też przecudowną osobą, jedną z najlepszych jakie znam i wiem, że będzie przecudowną mamą. Dlatego trzymajcie proszę za nią kciuki.
A Twój wiek Salsa, to jeszcze żaden wiek w dzisiejszych czasach :)
Tym bardziej ze czuje sie na znacznie mniej ;)
Kazdemu kibicuje kto podejmuje walke z przeciwnosciami losu [emoji106]

Super![emoji173]
Lubię takie kiecki[emoji4]
Ja na szczęście mam tylko Wigilię w gościach. W sensie pierwsze u Nas, później u teściów. A pozostałe dwa dni Świat w domu bo mąż pracuje niestety.
Także spędzę je sobie w łóżku z dobrym jedzeniem[emoji13]
Ja wigilię też w gościach [emoji16] zawsze u moich rodziców, a później do teściów i później jeden dzień świat znów u rodziców a drugi dzień świat u teściów [emoji3]

Ja zaczęłam mieć takie sny jak zaszłam w ciążę :)
Oby i u mnie to był dobry znak. Mi ze wszystkich możliwych wróżb - sen, obrączka, kalendarzyk chiński itp. wychodzi córeczka teraz. No innej opcji nie ma, jak żeby w końcu się zdecydowała ta Tosia do nas przyjść ;) Ale szyjka tak nisko, że czuję, że @ zaraz będzie. Dosłownie paluch wsadzam i jakbym już miała wejście do niej.

Mi się nic nie śni, ani o ciąży ani o niczym innym [emoji848]

U mnie dziś 15dc... śluz jakis kijowy, ciekawe czy ta owulacja u mnie w ogóle występuje mimo, że cykle regularne. Chyba zastanowię się nad tym wiesiołkiem, któraś używa? Zadowolona z efektów?

Slyszalyscie o tej dzieciobójczyni???? Jak tak można??? [emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Mi się nic nie śni, ani o ciąży ani o niczym innym [emoji848]

U mnie dziś 15dc... śluz jakis kijowy, ciekawe czy ta owulacja u mnie w ogóle występuje mimo, że cykle regularne. Chyba zastanowię się nad tym wiesiołkiem, któraś używa? Zadowolona z efektów?

Slyszalyscie o tej dzieciobójczyni???? Jak tak można??? [emoji24][emoji24][emoji24]
Ja bylam zadowolona z wiesiolka[emoji4]
Tak slyszalam o tej tragedi. W glowie sie nie mieści jak tak mozna[emoji15]

Do góry