martoosia04
Fanka BB :)
Ja w sumie nie mam problemów ze śluzem, a po wiesiołku wręcz ze mnie wypływał - co nie było za bardzo komfortowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, czytalam. Cos strasznego [emoji24]Mi się nic nie śni, ani o ciąży ani o niczym innym [emoji848]
U mnie dziś 15dc... śluz jakis kijowy, ciekawe czy ta owulacja u mnie w ogóle występuje mimo, że cykle regularne. Chyba zastanowię się nad tym wiesiołkiem, któraś używa? Zadowolona z efektów?
Slyszalyscie o tej dzieciobójczyni???? Jak tak można??? [emoji24][emoji24][emoji24]
Ja używam wiesiolka do owulacji jestem zadowolona. O wiele więcej śluzuMi się nic nie śni, ani o ciąży ani o niczym innym [emoji848]
U mnie dziś 15dc... śluz jakis kijowy, ciekawe czy ta owulacja u mnie w ogóle występuje mimo, że cykle regularne. Chyba zastanowię się nad tym wiesiołkiem, któraś używa? Zadowolona z efektów?
Slyszalyscie o tej dzieciobójczyni???? Jak tak można??? [emoji24][emoji24][emoji24]
Bry u mnie bez śniegu ale mroźno u nas znajomi z Bieszczad przyjechali wczoraj nawet dobrze się czułam fasola dała pochodzić po jarmarkuDzien dobry u mnie zima[emoji300][emoji301]
Ja też mam 21dc ale nic nie mierze i nie sprawdzam bo to niepotrzebny stres..i tak wiem, ze nic z tego nie będzie bo znowu te zapalenie i biorę tabsy dowcipne,ale w owu i przed bylo [emoji173] zeby nie stracić szansy ale teraz tabsy aplikuje, wiec podejrzewam ze one nie działają dobrze nawet jesli do czegos tam doszlo [emoji53]U mnie też zima, lubię zimę ale teraz jest nie w porę bo mieli jutro ruszać z dachem w naszym domku a tak znowu będzie przestuj i zamoczy ściany wrrr.... Wszystko w tym roku idzie nie tak jak trzeba....
A z cyklowych spraw dziś 21dc i temp do góry z 36,8 do 37,2 tylko nie wiem czy to nie wina kataru i osłabienia choć nigdy nie powodowało to u mnie zaburzeń temperatury....
Moze tak mialo bycA mi pies rozgryzl dzis termometr... nie wiem jak go sobie wziął ze stolu pod nasza nieobecnosc... ale w tym cyklu nawet nie zmierze czy przyjdzie @ czy nie... no jic dobrze ze jest ten monitoring