1
185097
Gość
Jeszcze negatyw ale juz jest blisko do pozytywu[emoji173]Dziewczyny co wy na to ? Zawsze jak wieczorem robiłam to jaśniejsza niż rano A dzisiaj niespodzianka Zobacz załącznik 920428
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze negatyw ale juz jest blisko do pozytywu[emoji173]Dziewczyny co wy na to ? Zawsze jak wieczorem robiłam to jaśniejsza niż rano A dzisiaj niespodzianka Zobacz załącznik 920428
Dzisiaj jadłam ciasto z jabłkami na brandy i żurek rewelacjaZnajoma ma termomixa,fajna sprawa,dobry krem/ pieczarkowa nam zrobila,tylko biedna myslala ze jej rodzinka polubi geste zupy a niestety jej dzieci takich kremowych zupek nie chca jesc.Ciasto na pierogi i pizze podobno super wychodzi
Jutro już pewnie będzie mocno ciemna zbliża się, zbliżaDziewczyny co wy na to ? Zawsze jak wieczorem robiłam to jaśniejsza niż rano A dzisiaj niespodzianka Zobacz załącznik 920428
Jednak coś te powiedzenie "będzie co będzie" coś działa jutro o 10 rano zrobię następny i zobaczymy bo jajniki bolą jak nie wiem co ale dzis bobosex obowiązkowo wczoraj nie dalam rady heheJeszcze negatyw ale juz jest blisko do pozytywu[emoji173]
Cieszę się jak głupiaJutro już pewnie będzie mocno ciemna zbliża się, zbliża
Dziękuję:*Motylek - ładne pazurki
Chyba listopada?[emoji4]Pomozcie 18 grudnia mialam poztywny test owu.,,(byl to moj 16 dziec cyklu) ile jestem po owu?jak to liczycie?od dnia pozytywu czy nastepnego dnia??
Tak nowka funkiel, tylko odpalona na sprawdzenie I wylądowała z powrotem w kartonie :/To jest ta bezprzewodowa no nie?[emoji1] funkiel nówka?[emoji1]