reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja muszę chyba jednak was opuścić :( dzięki za wszystko i mam nadzieję że spotkamy się na przyszłych mamach :) Nie mam czasu nadrabiać takiej ilości postów i doszło do sytuacji w której chyba połowy z was nie znam i nie daje rady być na bieżąco ani z testami, ani z gratulacjami, ani ze złymi wiadomościami :( żeby nie było. Nic do was nie mam i fajnie było się pośmiać i powspierac, ale trochę głupio wyskakiwac jak Filip z konopi dopiefo wtedy kiedy mam czas.

POWODZENIA W ŁAPANIU DOBRYCH FLUIDÓW!!
Szkoda kochana,zawsze mozesz czytac albo cos pisac moze z doskoku?Dzis tak duzo stron bo testuja dziewczyny,a tak to nic sie nie dzieje;) Ja Cie bede pamietac pisz czasem co u ciebie jak starania,nie rezygnuj zrob sobie przerwe:)

Ja jestem tu lekko ponad tydzień, ale zapamiętać ciężko wszystkie choć bardzo się staram [emoji41] tez często nie w temacie, ale lżej jak ma się komu wygadać :) mąż nie musi słuchać tego wszystkiego i przynajmniej on ma głowę wolną i spokojną to może i armie mocniejszą [emoji7]

Dziewczyna czy któraś badała sobie lh w okresie owulacji z krwi ? Ma to sens ? Będę badać inne rzeczy i zastanawiam się czy i to zbadać.

reklama
Dzień dobry z rana u mnie śnieg :o7 lat mieszkam we Wro i śnieg widzę tu drugi raz dopiero :D
Z rana powtórzyłam :rolleyes:

Załączniki

• IMG_20181121_053923.jpg
    IMG_20181121_053923.jpg
    506,1 KB · Wyświetleń: 75
Do góry