reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A powiem wam szczerze niech przyjdzie przymrozi to znikną te wszystkie bakterie i zarazki co przez taką pogode w powietrzu ;)my z M w związku ze starania zawieszone po drineczku i serial oglądamy Znaki narazie pierwszy odcinek nawet ujdzie ;)

Hej hej Jestem Kasia, 25 lat, postanowilam dołączyć do grona staraczek "oficjalnie"! Chociaz dopiero zaczynamy z mężem :) aczkolwiek chęci sa ogromne. Zakupilam castagnus na zbicie prolaktyny z polecenia ginekologa oraz symfolic. Podobno działają cuda. Trzymajcie kciuki! :)
Witaj oczywiście trzymamy i powodzenia :)

Hej hej Jestem Kasia, 25 lat, postanowilam dołączyć do grona staraczek "oficjalnie"! Chociaz dopiero zaczynamy z mężem :) aczkolwiek chęci sa ogromne. Zakupilam castagnus na zbicie prolaktyny z polecenia ginekologa oraz symfolic. Podobno działają cuda. Trzymajcie kciuki! :)
Castangus to chyba tylko suplement diety jeśli się nie mylę?

A powiem wam szczerze niech przyjdzie przymrozi to znikną te wszystkie bakterie i zarazki co przez taką pogode w powietrzu ;)my z M w związku ze starania zawieszone po drineczku i serial oglądamy Znaki narazie pierwszy odcinek nawet ujdzie ;)
Ja czekam na mojego męża jeszcze poczekam do jakiejś 21 więc z powodu beznadziejnego wyniku progesteronu postanowiłam wypić pół lampki wina żeby coś przyjemnego w ten piątek też mieć ;P

Przed chwilą zrobiłam sobie test owu no i takie coś wyszło...
Jak myślicie, pozytywny czy jeszcze jutro zrobić?
IMG_20181116_194256.jpg

Załączniki

• IMG_20181116_194256.jpg
    IMG_20181116_194256.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 351
reklama
Do góry