reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A powiem wam szczerze niech przyjdzie przymrozi to znikną te wszystkie bakterie i zarazki co przez taką pogode w powietrzu ;)my z M w związku ze starania zawieszone po drineczku i serial oglądamy Znaki narazie pierwszy odcinek nawet ujdzie ;)

Hej hej Jestem Kasia, 25 lat, postanowilam dołączyć do grona staraczek "oficjalnie"! Chociaz dopiero zaczynamy z mężem :) aczkolwiek chęci sa ogromne. Zakupilam castagnus na zbicie prolaktyny z polecenia ginekologa oraz symfolic. Podobno działają cuda. Trzymajcie kciuki! :)
Witaj oczywiście trzymamy i powodzenia :)

Hej hej Jestem Kasia, 25 lat, postanowilam dołączyć do grona staraczek "oficjalnie"! Chociaz dopiero zaczynamy z mężem :) aczkolwiek chęci sa ogromne. Zakupilam castagnus na zbicie prolaktyny z polecenia ginekologa oraz symfolic. Podobno działają cuda. Trzymajcie kciuki! :)
Castangus to chyba tylko suplement diety jeśli się nie mylę?

A powiem wam szczerze niech przyjdzie przymrozi to znikną te wszystkie bakterie i zarazki co przez taką pogode w powietrzu ;)my z M w związku ze starania zawieszone po drineczku i serial oglądamy Znaki narazie pierwszy odcinek nawet ujdzie ;)
Ja czekam na mojego męża jeszcze poczekam do jakiejś 21 więc z powodu beznadziejnego wyniku progesteronu postanowiłam wypić pół lampki wina żeby coś przyjemnego w ten piątek też mieć ;P

Przed chwilą zrobiłam sobie test owu no i takie coś wyszło...
Jak myślicie, pozytywny czy jeszcze jutro zrobić?
IMG_20181116_194256.jpg

Załączniki

• IMG_20181116_194256.jpg
    IMG_20181116_194256.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 355
reklama
Do góry