martoosia04
Fanka BB :)
U mnie w nocy zapowiadają -1 stopień [emoji24][emoji24][emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj oczywiście trzymamy i powodzeniaHej hej Jestem Kasia, 25 lat, postanowilam dołączyć do grona staraczek "oficjalnie"! Chociaz dopiero zaczynamy z mężem aczkolwiek chęci sa ogromne. Zakupilam castagnus na zbicie prolaktyny z polecenia ginekologa oraz symfolic. Podobno działają cuda. Trzymajcie kciuki!
Castangus to chyba tylko suplement diety jeśli się nie mylę?Hej hej Jestem Kasia, 25 lat, postanowilam dołączyć do grona staraczek "oficjalnie"! Chociaz dopiero zaczynamy z mężem aczkolwiek chęci sa ogromne. Zakupilam castagnus na zbicie prolaktyny z polecenia ginekologa oraz symfolic. Podobno działają cuda. Trzymajcie kciuki!
Ja czekam na mojego męża jeszcze poczekam do jakiejś 21 więc z powodu beznadziejnego wyniku progesteronu postanowiłam wypić pół lampki wina żeby coś przyjemnego w ten piątek też mieć ;PA powiem wam szczerze niech przyjdzie przymrozi to znikną te wszystkie bakterie i zarazki co przez taką pogode w powietrzu my z M w związku ze starania zawieszone po drineczku i serial oglądamy Znaki narazie pierwszy odcinek nawet ujdzie
Chyba jeszcze ciutPrzed chwilą zrobiłam sobie test owu no i takie coś wyszło...
Jak myślicie, pozytywny czy jeszcze jutro zrobić?
Zobacz załącznik 917154
To zioła, w moim przypadku na wyregulowanie cyklów bo mam strasznie długie i zbicie podwyzszonej prolaktyny. Ale pewnie maja jeszcze inne zastosowania. Czytalam, ze wielu kobietom pomogly zajsc w ciążęCastangus to chyba tylko suplement diety jeśli się nie mylę?