Lovi23
Fanka BB :)
Ja bym już nie szła tak późno [emoji848]O kurcze to dobrze ze napisalam bo mialam zaplanowane ze pójdę w piątek to jak pójdę jutro 11 dni po owu to bedzie jeszcze ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym już nie szła tak późno [emoji848]O kurcze to dobrze ze napisalam bo mialam zaplanowane ze pójdę w piątek to jak pójdę jutro 11 dni po owu to bedzie jeszcze ok?
Ty brałaś tabletki antykoncepcyjne?No tez bylam zdziwiona 3 dni okres i 3-4 dzien owulacja
Od 4 miesiecy nie bioręTy brałaś tabletki antykoncepcyjne?
Hej! Zapraszamy [emoji1] no to życzę szczęśliwego 1 cyklu [emoji4]Heeeeej hej pozwolicie, że dołączę? To mój pierwszy cykl starań. Aktualnie jestem w 13 dc, ale jest to również pierwszy cykl po odstawieniu antykoncepcji. Bardzo chciałabym zajść w ciąże od razu - jak każda z nas tutaj, ale zobaczymy jak to będzie
No wszędzie piszą żeby iść 7 dni po owu, bo wtedy jest najwyższy poziom. A jak ci wyjdzie nisko to nie będzie wiadomo czy coś z cyklem nie tak, czy za późno robione i będziesz musiała robić znowu. Ja bym robiła w następnym.Czyli co mam nie iść????
Obyś jednak testowała i dobrymi wieściami się z nami podzieliła[emoji173]
Ja robilam ost w 20dc, to bylo moje 7dpo- jeśli mialam ta ovu ... ale i tak nie moglam zrobic 21 bo to byl 1 list ;-)A ja wyczytalam ze progesteron robi sie w 21-22 dc. 20dc to chyba za szybko?