reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nic. Miałam kilka dni kłucia podbrzusza. Kilka bólu jak na @. Ale nie chcę się doszukiwać jakiś oznak. Za wiele typowo ciążowych oznak miałam, z których nic nie wyszło, że teraz wolę już niczego się nie doszukiwać. Czekam i tyle. Wolę zająć głowę czym innym. Jutro te badania. M. muszę dopilnować z tym nasieniem, a w grudniu po @ chcę wpaść ze świeżym wynikami do ginki i zmusić ją, by zacząć działać coś. Pogadać może o monitoringu...
Brak objawów to w moim przypadku był najlepszy objaw ;)

Widzę że dużo z Was robi w najbliższym czasie badania. Trzymam więc kciuki za dobre wyniki.

Jakie plany na wieczór macie?

Wlasnie wyczytalam ze rodzinny wypisuje recepty na leki z refundacją gdy mamy zaswiadczenie od specjalisty ze sie leczymy. A gdy nie mamy to moze wypisac na 100%. Takze szansa ze mi wypisze cos na Tsh jest[emoji5]
Ja teraz byłam u rodzinnego zapytac czy mi da receptę na euthyrox bo musiałam odmówić wizyte u endo i przenieść na styczeń, a tsh jest odpowiednie przy tej dawce leku co biorę, to mi przepisała ale powiedziała, że to jednorazowo i następnym razem mam mieć zaświadczenie od endo o leczeniu

23.11 dopiero. Ale nie wydaje mi się by był sens. Za szybko przed owu były boboseksy.
Choć jak się okazało niektóre Apki wyliczyły owu na 10.11 a my wtedy tez mieliśmy boboseksy. Czekam sobie spokojnie.

Jutro chcę iść na to badanie progesteronu (21dc)
Obyś jednak testowała i dobrymi wieściami się z nami podzieliła[emoji173]

Dobrze jezeli owulacje mialo sie 14dc to badanie w 21dc jest 7dni po owu. A jezeli ja mialam w 7dc owu to w 21dc bede 14dni po. Też bedzie dobry wynik?? Nie znam sie to nie wiem
Tak, 7 dni po owu. Ten 21dc jest umowny, na podstawie tego idealnego cyklu 28 dni z owu w 14. A jak wiesz że miałas w 7 owu, to 21 będzie już za późno!

reklama
Heeeeej hej :) pozwolicie, że dołączę? To mój pierwszy cykl starań. Aktualnie jestem w 13 dc, ale jest to również pierwszy cykl po odstawieniu antykoncepcji. Bardzo chciałabym zajść w ciąże od razu - jak każda z nas tutaj, ale zobaczymy jak to będzie :)

Do góry