reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

To mój kalendarz tego cyklu 24 to owu.
Ze wspomagaczy to do owulacji pilam olej lniany dwie łyżki stołowe plus zajadalam złote siemie lniane. Z witamin to kwas foliowy, witamina D i razem z mężem bio selen + cynk
Objawów zero gdzie co miesiąc były wszystkie możliwe w tym cyklu całe piersi bolały mnie odrazu od owu do 24 dc. Teraz tylko przy dotyku. Nic mnie nie boli nic mnie nie kuje. Jajników nie czuje.
Troszkę ciężko mi uwierzyć, że to już
Zobacz załącznik 913951
To idziemy rowno praktycznie:)
Ja w tym cyklu tez nie miałam zadnych objawow owulacji. Ani cycki nie bolaly, ani brzuch, ani jajniki. Jedynie sluz mialam piekny. A dowodem byly testy owulacyjne wiec ta owulacja raczej byla:)
Takze brak objawow wcale nie swiadczy o tym ze tej owulacji nie bylo:)

reklama
Ja mam duzo testow owulacyjnych wiec testuje sobie:) jakoś trzeba je zużyć:)

No jak masz ich dużo to jasne, że trzeba jakoś zużyć ;) a ja nie kupuje bo nie chce się dodatkowo stresować i nakręcać - co ma być to będzie . Jak się wceluje to będzie , jak nie to pójdę po te tabsy dla mnie i dla tż i może po nich będzie łatwiej :)

Ja mam duzo testow owulacyjnych wiec testuje sobie:) jakoś trzeba je zużyć:)
Ja mam jakieś ostatki tych testów ten cykl jest taki że myślę sobie żeby zrobić te co mam a przypomina mi się o tym jak już zrobię siku że miałam zrobić test [emoji14] mój zapał minął na takie sprawdzanie ;P

Ja polecam taki test ciążowy wyszedł po południu w 26dc i 12dpo pierwszy raz kupiony.
Minus nigdzie nie ma jaką ma czułość
Screenshot_20181105-195353.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181105-195353.jpg
    Screenshot_20181105-195353.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 476
Mam 3 dc ktos moze tez? Jeszcze z 2 dni i zaczynam brac clostilberg na ruszenie owu,jedna tabletka rano jedna wieczorem,mam duze nadzieje,bede musiala robic testy owu i sprobowac znalesc prywatne usg na chociaz jeden skan czy owu wystapila.W tym cyklu nie dam rady sie wyluzowac i nie myslec chociazby ze wzgeldu na testy owu ehh no ale coz zobaczymy,bede chodzila nakrecona jak korbka,uprzedzam z gory:)):-D

Jestem w tym samych dc. Ale jakiś ten okres skąpy. Dwa dni leciało niby ale dziś to już samo brązowe plamienie i wczoraj tez jeden tampon to by na cały dzień starczył. Ja właśnie chce swojego gina zapytać o clo bo biorę ale tylko duphaston a w sumie nie wiem jak z owu :/

Jestem w tym samych dc. Ale jakiś ten okres skąpy. Dwa dni leciało niby ale dziś to już samo brązowe plamienie i wczoraj tez jeden tampon to by na cały dzień starczył. Ja właśnie chce swojego gina zapytać o clo bo biorę ale tylko duphaston a w sumie nie wiem jak z owu :/
No niektore dziewczyny maja duze sukcesy po clo,a niektore nic.moja gin uwaza ze ja moge miec raz a raz nie miec owu wiec ma to mi pomoc,w zeszlym miesiacu wzielam za szybko i mialam mala dawke,i nie mialm usg wiec nie wiem czy byly pecherzyki.teraz wieksza dawka bedzie i sprobuje jakies usg znalesc.

reklama
U mnie dziś 13dc - kurde nawet nie wiedziałam [emoji23] musiałam spojrzec w kalendarzyk i w szoku jestem, że to już! Myślałam, że jakiś 10dc będzie Maks [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry