reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie dziś 13dc - kurde nawet nie wiedziałam [emoji23] musiałam spojrzec w kalendarzyk i w szoku jestem, że to już! Myślałam, że jakiś 10dc będzie Maks [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Też dzisiaj policzyłam dopiero jak dziewczyny zaczęły podawać swoje dni na początku zawsze szybko mi cykl leci zwalnia po płodnych :) na razie u mnie żadnych oznak zbliżającej się owulacji

reklama
Też dzisiaj policzyłam dopiero jak dziewczyny zaczęły podawać swoje dni na początku zawsze szybko mi cykl leci zwalnia po płodnych :) na razie u mnie żadnych oznak zbliżającej się owulacji

U mnie też tak jakoś ta owu pod znakiem zapytania. Sama nie wiem czy liczyć, że owu już była...

IMG_2700.JPG

Załączniki

• IMG_2700.JPG
    IMG_2700.JPG
    281,9 KB · Wyświetleń: 454
W 11dc z godz 17.14 masz kreskę testowa ciemniejsza niz kontrolną. Czyli super pozytyw:) aleee w 12dc tez masz jeszcze ciemne kreski testowe. Myślę ze miałaś owulację między 11-12dc:)

Też takie miałam wrażenie, że wtedy była, ale dzisiejszy test i potem nagle w apce przeskok ikonki owu na dzień dzisiejszy zwariowałam. I jak wg BDM nasze boboseksy były na dziewczynkę idealnie w czas przy tej owu około 4.11 tak gdyby nagle się przesunęła, to wszystko się wali. Cały plan BDM.

Też takie miałam wrażenie, że wtedy była, ale dzisiejszy test i potem nagle w apce przeskok ikonki owu na dzień dzisiejszy zwariowałam. I jak wg BDM nasze boboseksy były na dziewczynkę idealnie w czas przy tej owu około 4.11 tak gdyby nagle się przesunęła, to wszystko się wali. Cały plan BDM.
Z tymi aplikacjami to roznie bywa. Ja wedlug aplikacji powinnam miec owulacje 15dc, a mialam ja miedzy 12-13dc. I zaznaczajac w tej apce pozytywny test owulacyjny tego 12dc od razu owulacja przesunela sie z 15dc na 12dc...takze ja nie do konca ufam tym aplikacjom.
Mam ja tylko dlatego zeby wiedziec kiedy orientacyjne wypadaja dni plodne i okres. Nie zapisuje nawet zadnych objawow bo juz nie uwierze w zadne.

reklama
Do góry