Też nie lubię tego pytania...Ja jade do rodziny i znow na bank usłyszę kiedy dziecko.... i czemu sie nie staramy ... [emoji35][emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nie lubię tego pytania...Ja jade do rodziny i znow na bank usłyszę kiedy dziecko.... i czemu sie nie staramy ... [emoji35][emoji39]
I jak reagujesz na takie pytania?Ja jade do rodziny i znow na bank usłyszę kiedy dziecko.... i czemu sie nie staramy ... [emoji35][emoji39]
Ja brałam w tym cyklu i naprawdę super nawilżająco podziałał. Zawsze też używaliśmy żelu, w tym cyklu nie było potrzeby.U mnie zadziałał już w pierwszym cyklu teraz biorę go drugi cykl u już widzę że mam śluz a u mnie przeważnie jest cały cykl susza jak na pustyni więc na pewno ma dobre działanie
My też zawsze używaliśmy, ale niedawno doczytałam gdzieś, że właściwie każdy żel osłabia plemniki, nawet te neutralne na bazie wody. W tym cyklu zrezygnowaliśmy z żelu, ale za to jadłam 4 kapsułki wiesiołka dziennie- żel pierwszy raz od dłuższego czasu, nie był w ogóle potrzebny. Także polecam wiesiołkaA ja zawsze używam dodatkowo żel (zwykły) i zastanawiam się czy on np. nie działa anty plemnikowo [emoji53]
Cześć dziewczyny !
Ja siedzę w pracy i czekam dzielnie do 14 , bo wreszcie mogę zacząć weekend [emoji2]
U mnie dzisiaj deszczowo więc w sumie marze o tym żeby się położyć i chwilke pospać [emoji12]
Jakoś nastroju nie mam , może zalegne z jakąś książką wieczorem
A Wy jakie macie plany???
Powodzenia Kochana w tym cyklu [emoji8]
Ci powiem ze roznie zalezy kto pyta albo w jakim dniu mam humor...czasem sie tylko usmiechne...czasem odpowiem cos glupiego...a juz rece mi opadaja jak uslysze taki tekst od osob co wiedza ze sie staram ...typu ja nie wiem czemu nie jestes jeszcze w ciazy .... to sie we mnie gotuje... juz nawet wtedy przestaje cokolwiek komentowacI jak reagujesz na takie pytania?
Ja kupiłam zapas pyłku pszczelego i niedługo biorę się za porządki itd.
Miłego weekenu!
No ok czyli zaleznie id owulacji wystepuje ci okres? Jak jest wczesnie to masz normalnie a jak pozniej to ci się opóźnia? Tak jest na prawdę ze okres wystepuje 14dni po owulacji? Bo jezeli ja mam owulacje 6-7 dzień to okres powinien być 21-22dc a ja mam równo co 28 dni zawsze. No chyba ze ten test owulacyjny mi ciążę pokazuje skoro tak wcześnie jest krecha hahahaWydluzal sie ale mowie o standardowych moich cyklach ktore sa 28 dni. I wlanie o tym ze gdybym z gory 1dc zawsze zakladala, ze bedzie mial standardowo 28 i ze ovu bedzie 14 dnia to nie jest zawsze jak w zegarku mimo ich zazwyczaj mam 28 dni;-) i ze przez moje obserwacje 4 letnie zdazyko mi sie ze 12 dc byla ovu a czasem 18 dc przez stres albo cos tam ;-)
Jak masz juz ovu to bardzo prawdopodobne ze dostaniesz okres wczesniej... ci powiem ze u mnie z faza lutealna roznie , tez sie waha dzien w ta czy tamtą. Ale jak masz ovu 6dc to wez mozliwosc ze mozesz dostac okres pare dni wcześniej [emoji12] [emoji6] tak zebys nie miala niespodziankiNo ok czyli zaleznie id owulacji wystepuje ci okres? Jak jest wczesnie to masz normalnie a jak pozniej to ci się opóźnia? Tak jest na prawdę ze okres wystepuje 14dni po owulacji? Bo jezeli ja mam owulacje 6-7 dzień to okres powinien być 21-22dc a ja mam równo co 28 dni zawsze. No chyba ze ten test owulacyjny mi ciążę pokazuje skoro tak wcześnie jest krecha hahaha
Chyba ze masz taki normalny cykl co miesiąc i poprostu przy cyklach 28 dniowych ovu u ciebie jest 7 dc.. obserwowałas cykl wczesniej?No ok czyli zaleznie id owulacji wystepuje ci okres? Jak jest wczesnie to masz normalnie a jak pozniej to ci się opóźnia? Tak jest na prawdę ze okres wystepuje 14dni po owulacji? Bo jezeli ja mam owulacje 6-7 dzień to okres powinien być 21-22dc a ja mam równo co 28 dni zawsze. No chyba ze ten test owulacyjny mi ciążę pokazuje skoro tak wcześnie jest krecha hahaha
No aż mi sie wierzyc nie chce ze moglaby byc az tyle wczesniej skoro zawsze jest 28dniu no ale zobaczymyJak masz juz ovu to bardzo prawdopodobne ze dostaniesz okres wczesniej... ci powiem ze u mnie z faza lutealna roznie , tez sie waha dzien w ta czy tamtą. Ale jak masz ovu 6dc to wez mozliwosc ze mozesz dostac okres pare dni wcześniej [emoji12] [emoji6] tak zebys nie miala niespodzianki
Próbowałam ale zaczęłam od 11dc i nic nie było najwyraźniej przegapilam owu musiala byc wczesniej jezeli w ogóle była...Chyba ze masz taki normalny cykl co miesiąc i poprostu przy cyklach 28 dniowych ovu u ciebie jest 7 dc.. obserwowałas cykl wczesniej?
To moze tak masz ze masz wczesniej[emoji57] kazda ma inaczej ;-)Próbowałam ale zaczęłam od 11dc i nic nie było najwyraźniej przegapilam owu musiala byc wczesniej jezeli w ogóle była...