reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Próbowałam ale zaczęłam od 11dc i nic nie było najwyraźniej przegapilam owu musiala byc wczesniej jezeli w ogóle była...
Patrze wlasnie na moje cykle i kiedys wedlug temp mialam ovu 12 dc a cykl 28 dni , i jak mialam 15 dc to tez 28 dni, ale jak mialam 18 dc to cykl byl 31 dniowy. Za to zdarzyło mi sie miec cykle 26-27dniowe z ovu w dniu 14 tak przynajmniej pozaznaczal mi ovufriend

reklama
Patrze wlasnie na moje cykle i kiedys wedlug temp mialam ovu 12 dc a cykl 28 dni , i jak mialam 15 dc to tez 28 dni, ale jak mialam 18 dc to cykl byl 31 dniowy. Za to zdarzyło mi sie miec cykle 26-27dniowe z ovu w dniu 14 tak przynajmniej pozaznaczal mi ovufriend
Aha no czyli różnie to bywa i nie jest powiedziane ze @ wystepuje zawsze 14dni po. A robilas sobie paski? Jak dlugo owulacje widać na pasku to jest w jednym dniu tylko czy przez kilka?

Aha no czyli różnie to bywa i nie jest powiedziane ze @ wystepuje zawsze 14dni po. A robilas sobie paski? Jak dlugo owulacje widać na pasku to jest w jednym dniu tylko czy przez kilka?
Robiłam ja mialam jeden zawsze najwyrazniejszy gora dwa, ale pamietam niektore laski z forum mialy po kilka dni. Wiem ze liczy sie pierwszy pozytywny ;-)

Robiłam ja mialam jeden zawsze najwyrazniejszy gora dwa, ale pamietam niektore laski z forum mialy po kilka dni. Wiem ze liczy sie pierwszy pozytywny ;-)
Aha bo dziś zrobiłam rano z pierwszego moczu co niby sie nie robi ale z ciekawości zrobilam i wyszla odrazu pierwsza krecha wczesniej niz testowa i teraz znowu ciemna i tak sie zastanawiam jak długo ona będzie

reklama
Do góry