reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mój facet na szczęście nigdy nie wspomniał o tym ze czuje się podczas seksu tylko i wyłącznie jak reproduktor. Ale ja często podczas seksu myśle o dziecku niestety nawet jeśli obiecuje sobie ze nie będę tego robiła. Chęć posiadania dzieci jest tak silna że ciężko nad tym panować niestety.

Nie musimy uderzac aż do Meghan nasza forumowa @NatBluebell też w podobnym wieku i szybko jej się udało więc w ten temat z wiekiem to nie do końca wierzę

reklama
Cześć dziewczyny od wczoraj ale duzo napisalyscie nie dam rady czytać wszystkiego do tyłu;);) mój okres byl bardzo skapy ale byl mozna powiedziec ze 3dni trwał obecnie mam 6dc zrobilam test owulacyjny i wyszła mi taka kreska testowa...czy to oznacza ze owulacja sie zbliża??? Tak szybko???

Załączniki

• 20181102_164114.jpg
    20181102_164114.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 56
Do góry