reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć :) Dołącz do nas to sobie pogadamy na forum. Długo się staracie i dopiero teraz zaczęłaś leczenie? Macie już dzieci?

Bardzo mi przykro :( :( A co u Mamy? :( współczuję strasznie.
Mama narazie w śpiączce farmakologicznej dopiero po wybudzeniu się okaże co i jak a co tu ciekawego któraś odczarowała dwie krechy wkoncu

reklama
Ja kiedyś również palmilam w środku cyklu teraz już na szczęście nie. Jednak muszę wywoływać miesiączkę duphastonem inaczej się nie pojawia. Dziś pierwszy dzień cyklu i 5 tydzień leczenia zobaczymy czy zauważę jakoś różnice. Nigdy nie miałam śluzu płodnego może tym razem będzie inaczej :)

Ja kiedyś również palmilam w środku cyklu teraz już na szczęście nie. Jednak muszę wywoływać miesiączkę duphastonem inaczej się nie pojawia. Dziś pierwszy dzień cyklu i 5 tydzień leczenia zobaczymy czy zauważę jakoś różnice. Nigdy nie miałam śluzu płodnego może tym razem będzie inaczej :)
Robisz testy owulacyjne lub mierzysz temperaturę?

U mnie czas starań. Ale raczej są bez spiny. Niby jakieś tam testy robię na owu, ale seksy idą po swojemu. Jest super. Kochamy się, kiedy chcemy i bez myśli, że to na dzidzię. Przede mną weekend pracujący.
Wciąż podczytuję, ale odrobinę wycofana jestem. Wybaczcie.

reklama
Do góry