flor87
Fanka BB :)
Hehehe u mnie tez nie [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ja nie mam jeszcze w ogólne dzieci i też nie zaskoczyło w 1cs [emoji14] nie ma reguły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe u mnie tez nie [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ja nie mam jeszcze w ogólne dzieci i też nie zaskoczyło w 1cs [emoji14] nie ma reguły
Oj masakra to masz "mily" weekend :-/////////A ja cudnie zaczelam weekend,pomagalam w domu panu oproznic zbiornik z goraca woda,nagle cos puscilo ,woda wszedzie,maz poszedl po pieniadze, przytachalam plastikowy kosz na smieci zeby tam przelewac ale tez sie zrobilo juz pelno i musialam oproznic,i przeciagnelam do lazienki i chcialam podniesc by wylac do wanny i cos mi w plecach poszlo,jakis miesien,i tak boli ze nie moge chodziczginac sie nic,leze jak rozjechana na lozku...w pracy musialm wziasc wolne.a i nawet cieplej wody nie mamy przez weekend.masakra.juz o kosztach nie wspomne...
No bo obiecałaś, że za tydzień będą wspólne II kreseczkiHehehe u mnie tez nie [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Wniosek jeden nie ma co planowac za bardzo... ja sobie tez planowalam ... i wedlug moich planow to juz z 2 w ciazy powinnam byc [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji12] [emoji12] [emoji12]Noo,niby pcos,to bylo juz 8 lat temu,wiek tez pewnie cos tam robi.
No tak bo będą [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] dwie na pewno hahahaha oby byly 4 [emoji12] [emoji23]No bo obiecałaś, że za tydzień będą wspólne II kreseczki [emoji14]![]()
Chyba ze u mnie się plany skumulowaly i beda bliźniaki [emoji23] [emoji12] [emoji23] [emoji12] [emoji23]Wniosek jeden nie ma co planowac za bardzo... ja sobie tez planowalam ... i wedlug moich planow to juz z 2 w ciazy powinnam byc [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji12] [emoji12] [emoji12]
Haha no dwie będą na pewno [emoji23]No tak bo będą [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] dwie na pewno hahahaha oby byly 4 [emoji12] [emoji23]
Voucher na wazektomie - dobre hahaJa to w sumie zawsze chcialam miec jedno dziecko i moj maz tez,tym bardziej ze pierwsze daje nam w kosc,dlatego nawet nie myslelismy o drugim az nagle wszyscy w kolo drugie dziecko,trzecie itp.I tak mysle ze jak nie sprobujemy to bedziemy zalowac ze czasu nam zabraknie ze wzgledu na moj wiek.Meza namowilam,i dzialamy...od dwoch lat....teraz z czasem zegar zaczal tykac i zachcialo mi sie mocniej drugiego,ale nie rozpaczam jak sie nie udaje,jestem zawiedziona i zniecierpliwiona...moj kolega ma nowa dziewczyne 37 lat ma jednego synka z poprzedniego malzenstwa,pare lat temu podwiazala sobie jajowody bo juz nie chce miec wiecej dzieci,takie troche radykalne.W Uk duzo facetow robi sobie wazektomie,naprawde,znam z 4.maja jedno lub dwoje dzieci i nie planuja i ida na zabieg ktory jest darmowy panstwowy.jedna babka dala mezowi w prezencie voucher na wazektomie! A pomyslec ile facetow sie leczy zeby miec lepsze plemniki ehh
Dziękuję! Smutno tym bardziej, że byliśmy dziś na cmentarzu, we wrześniu byłam w ciąży biochemicznej...Przykro mi. Wiem że w taki dzień jest smutno ale jestem pewna że zaraz się podniesiesz i będziesz walczyć dalej. W końcu musi wyjść słońce!
Nie lubię...:/
oby ostatni
Wkońcu się uda[emoji6] Oby ten był szczęśliwy!
Dziękuję dziewczyny!Nie fajnie(
O matko, oby to nie było nic poważnego!A ja cudnie zaczelam weekend,pomagalam w domu panu oproznic zbiornik z goraca woda,nagle cos puscilo ,woda wszedzie,maz poszedl po pieniadze, przytachalam plastikowy kosz na smieci zeby tam przelewac ale tez sie zrobilo juz pelno i musialam oproznic,i przeciagnelam do lazienki i chcialam podniesc by wylac do wanny i cos mi w plecach poszlo,jakis miesien,i tak boli ze nie moge chodziczginac sie nic,leze jak rozjechana na lozku...w pracy musialm wziasc wolne.a i nawet cieplej wody nie mamy przez weekend.masakra.juz o kosztach nie wspomne...