reklama
MasterKa
Fanka BB :)
Od kilku dni piersi bolą mnie jak na okres, ale go nie ma [emoji58][emoji58][emoji58] nigdy takiego spóźnienia nie miałam. Max 10 dni, ale przyszła @ zaraz po zrobieniu bety [emoji23] i to chyba w maju było. Takto mialam regularnie +/- 2 dni. Także pierwszy raz taka sytuacja wyszła.To jeszcze trochę i byś miała kolejny okres... Strasznie dlugi ten cykl jak nigdy nie miałaś takich to az dziwne że nagle taka akcja ciekawe co jest powodem
MasterKa
Pojęcia nie mam...Bardzo długo... moze przez stres
flor87
Nie martw sie ja tez ;-) chociaz nie l4 a urlop ;-)Ja dopiero wstałam, na L4 czas wolniej płynie [emoji5]
Kaamilaaa
Dodaj jak umiesz, ja moge potem kolorki dodac [emoji6]Moge sie dodac do tabelki ale nie umiem takich ladnych kolorkow robic,musza byc kolory? Czy kazdy sie doda jak umie?
Dopisane [emoji6]@Kaamilaaa mnie możesz dopisać, bo mnie tam chyba nie ma.
31 lat, starania od czerwiec 2018, starania o trzecie dziecko
Ktos cos chce zebym dodała ? Robimy tez liste tych ktorym sie udalo ?
flor87
Hehe zrob bedzie to bardziej optymistyczna lista. Mozesz mnie dodać tez ;-) 31 lat starania o 1 dzidzie od pazdziernika 2017Dodaj jak umiesz, ja moge potem kolorki dodac [emoji6]Dopisane [emoji6]
Ktos cos chce zebym dodała ? Robimy tez liste tych ktorym sie udalo ?
Paulina_92
A mnie też dodacie? 26 lat, starania o pierwsze dziecko od lutego 2017 r.
Kaamilaaa
A mnie też dodacie? 26 lat, starania o pierwsze dziecko od lutego 2017 r.
Dodalam Was [emoji6]Hehe zrob bedzie to bardziej optymistyczna lista. Mozesz mnie dodać tez ;-) 31 lat starania o 1 dzidzie od pazdziernika 2017
reklama
flor87
:-( przykro mi :-(((( ale czasem tak jak mowisz juz lepiej rozpocząć nowy cykl niz trwac w zawieszeniu:-(Hey dziewczynki ja dziś testowalam po raz kolejny ale biel :/ drugi dzień spóźnienia, wiec nadziei raczej już nie ma żadnych. Tylko mógłby już przyjść ten małpiszon :/