reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A jak piszecie , że np. staracie się od października 2017 tzn. że w każdym cyklu próbujecie na maxa , ale nic nie wychodzi? Czy jak robicie jakąś przerwę to też liczycie mimo to od tego października 2017 ??? Czy liczycie od tego miesiąca od którego staracie się cały czas bez przerwy ?

My niby odpuściliśmy na wakacje dwa miesiące ale i tak starliśmy się bzykać w owu wiec raczej staramy się ciagle od października 2016

reklama
Dokładnie! Niech przychodzi normalnie a nie ciało figle sprawia :/ fakt faktem nigdy nie miałam takich wszystkich objawów. Dziś rano znów mi nie dobrze było :/ coś chyba nie hallo z moim ciałem
Ja ci powiem ze jak sie nie staralam to jakos wszystko bylo z obajwami na @ a teraz potrafi mi byc mega niedobrze przed @ a potem przychodzi.... nie wiem czy to id stresu czy od czego

Cześć dziewczyny! Witam się z pracy A no widzisz.. Niektórym niedogodzisz , może jeszcze coś z tego będzie.. ale jak tu żyć jak słyszało się takie rzeczy :/ uraza zostanie O jeju.. Dużo zdrowia i siły dla mamy !! Trzymaj się mocno [emoji8] Właśnie, też mnie to zastanawia..
Ale nie wiem czy pamiętanie Alterego ?? Ona też miała || kreseczki , ale plamiła chyba i potem zniknęła .. wiecie coś co z nią ?Wreszcie.. Ważne, że przyszła [emoji6] Powodzenia w kolejnym cyklu !To strasznie długo [emoji50] . Dobrze, że masz niedługo lekarza Szkoda.. Ale będzie kolejny cykl i oby szybko @ przylazła i sobie poszła !

No oby już właśnie przyszła i można było dalej działać bo tak to człowiek w takim zawieszeniu :/ daje jej czas do środy w tedy minie równy tydzień i najwyżej pojde do gina po coś na wywołanie i tyle.

Dokładnie! Niech przychodzi normalnie a nie ciało figle sprawia :/ fakt faktem nigdy nie miałam takich wszystkich objawów. Dziś rano znów mi nie dobrze było :/ coś chyba nie hallo z moim ciałem
Może jakieś stresy i stąd to szaleństwo.. od kiedy tutaj jestem to niektórym dziewczyną te cykle tak wariowały czasami.. chyba organizm wyczuwa, że się staracie i psikusa Ci sprawia [emoji6]
"Dobry duszek" watku:)
Ooo chyba , że... [emoji4] [emoji23]

Najwyżej, ale oby sama przylazła...

Wyślę to co napisałam dziewczyna na innym wątku bo się trochę rozpisałam :p

Owu miałam 15 października bo aż sobie zapisałam mega sluz taki ciągliwy przezroczysty jak szlam się kapać to aż za przeproszeniem ciagnol mi się po nodze :/ wiec byłam pewna ze to w tedy dni owu wiec już minęło od tego dnia 17 dni to chyba nie ma co się już łudzić. Fakt faktem wcześniej miałam cykle 34-35 dni ale ostatnio w zeszłym miałam 26dc i myślałam ze po tych wszystkich tabletkach co brałam po prostu skrócił mi się na prawidłowo 28 dc tym bardziej ze brałam duphaston w tym miesiącu i byłam pewna ze dzięki niemu przyjdzie po 28 dniach. Objawy mam strasznie dziwne których nigdy nie miałam 4 dni temu to tak mnie bolał brzuch ze wzielam nospe przed praca i byłam pewna ze już przyjdzie, wiem ze za wcześnie na objawy mdłości ale strasznie mnie mdli od trzech dni, dziś również :/ i te cycki bolała mnie jak dotykam kują tak tez od 3 dni a zawsze przed @ nie bolała. Raz tylko tak miałam pamietam. No ale mówię mogą to byc nowe objawy jak to nasze ciało lubi płatać figle :/ ehhh

Wyślę to co napisałam dziewczyna na innym wątku bo się trochę rozpisałam [emoji14]

Owu miałam 15 października bo aż sobie zapisałam mega sluz taki ciągliwy przezroczysty jak szlam się kapać to aż za przeproszeniem ciagnol mi się po nodze :/ wiec byłam pewna ze to w tedy dni owu wiec już minęło od tego dnia 17 dni to chyba nie ma co się już łudzić. Fakt faktem wcześniej miałam cykle 34-35 dni ale ostatnio w zeszłym miałam 26dc i myślałam ze po tych wszystkich tabletkach co brałam po prostu skrócił mi się na prawidłowo 28 dc tym bardziej ze brałam duphaston w tym miesiącu i byłam pewna ze dzięki niemu przyjdzie po 28 dniach. Objawy mam strasznie dziwne których nigdy nie miałam 4 dni temu to tak mnie bolał brzuch ze wzielam nospe przed praca i byłam pewna ze już przyjdzie, wiem ze za wcześnie na objawy mdłości ale strasznie mnie mdli od trzech dni, dziś również :/ i te cycki bolała mnie jak dotykam kują tak tez od 3 dni a zawsze przed @ nie bolała. Raz tylko tak miałam pamietam. No ale mówię mogą to byc nowe objawy jak to nasze ciało lubi płatać figle :/ ehhh
Martini a moze idz na bete?

Martini a moze idz na bete?

Tez o tym myślałam ale chyba poczekam do środy aż będzie 35 dc kiedy zawsze w sumie tak miałam cykle jak w tedy nie przyjdzie zrobie jeszcze jeden test a potem betę. Może rzeczywiście nadal mam cykle 34-35 tylko miesiąc temu może mialam bez owulacyjny i dlatego przyszedł w 26 dc, a może przyjdzie dziś albo na dniach i będzie problem z głowy. Nie lubię strasznie pobrania krwi wiec wole jeszcze poczekać :p

reklama
Wyślę to co napisałam dziewczyna na innym wątku bo się trochę rozpisałam [emoji14]

Śluz nie zawsze świadczy o przebytej owulacji , niestety. Mi przy poprzednich staraniach też spóźnial się okres... przychodził po 45 dniach, gdzie przed staraniami był w 30 dniu cyklu zawsze punktualnie. Ile kasy człowiek stracił na te bety... bezsensu. Winna była u mnie podwyższona prolaktyna, a przez to cykle bezowulacyjne... A jak wiadomo prolaktyna to hormon stresu [emoji39]

Dlatego teraz próbuje na spokojnie podejść do tematu [emoji16] ciekawe czy mi się to uda...

Do góry