reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja juz czekam wlasnie weszlam do przychodni, jedna babka i po niej ja mam wejsc więc moze bedzie szybko [emoji854] prosze o kciuki[emoji120]
Kochana wszystko będzie dobrze. Na pewno serduszko będzie już pięknie pikać. Szybko zaś pisz co i jak u Was.

Mi włączył się nerwus. Dzieciaki mnie wkurzyły i złość czuję. Więc @ na bank już za rogiem.

reklama
Ja juz czekam wlasnie weszlam do przychodni, jedna babka i po niej ja mam wejsc więc moze bedzie szybko [emoji854] prosze o kciuki[emoji120]
Trzymam kciuki ! Daj znać koniecznie [emoji173]
O,o,o, to! Ja tez sie nie czuje ani tak ani siak.
Okres mial byc wczoraj. Jest cisza. Testy zamowione z allegro kurier dzis przywiozl i co by nie lezaly w takiej kupie 10 sztuk, to se siknelam o 15 i niiiic [emoji14] ;)
Powtórz jutro z rana , jak @ nie przyjdzie ! Trzymam kciuki [emoji110][emoji4]

Od rana powtórka?
Pewnie tak, bo mnie potwor ciekawosci zezre :D

Robilam test o czulosci 10, to myslalam ze ewentualnie cien moglabym zobaczyc, ale przypomnialam sobie po czasie, ze w 3 ciazy taki test 3 dni po spodziewanym okresie zrobiony tak o, bo mialam, byl ledwo pozytywny z porannego moczu, a plytkowe z czuloscia 25 juz mi wychodzily pozytywne na 2 dni przed okresem. Chyba zmarnowalam 3 zl ;) :D

Jednak u mnie luz, @ wlasnie zrobila najazd ;)

Takze teraz na powanie zaczne 1 cykl staran. W tamtym zrezygnowalismy z zabezpieczenia na spontanie w dzien owu, ale kilka godzin pozniej, wiec ja sie nie nastawialam na ciaze, a jedynie mogla mnie milo zaskoczyc, jako cud bardziej ;)

Takze teraz na powanie zaczne 1 cykl staran. W tamtym zrezygnowalismy z zabezpieczenia na spontanie w dzien owu, ale kilka godzin pozniej, wiec ja sie nie nastawialam na ciaze, a jedynie mogla mnie milo zaskoczyc, jako cud bardziej ;)
Ja zawsze tak mam zrobie test pare godzin pozniej okres,jakby wiedzialo

No to powodzenia w tym cyklu na poważnie ;)

Cześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Mam porobic badania i za niecale dwa tygodnie kolejna wizyta [emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tz pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]
IMG_20181022_181940.jpg

Załączniki

• IMG_20181022_181940.jpg
    IMG_20181022_181940.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 213
reklama

Teraz takie prawdziwe powodzenia w staraniach. Może będzie pierwszy i ostatni !
Cześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Mam porobic badania i za niecale dwa tygodnie kolejna wizyta [emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tz pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 909925
Coś pięknego! Mam nadzieję, że teraz jesteś spokojniejsza [emoji5] Cudowne wieści, aż sama się wzruszyłam [emoji7]

Do góry