reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No właśnie ja mam takie same dolegliwości a odnośnie śluzu to ja z kolei przed okresem miałam go dużo i przezroczysty a teraz jest go mało ale biały i gesty..piersi też Po bokach bolą ale to już od 2 tyg...więc gdzieś tam się tli nadzieja:) a testujesz jutro czy po jutrze?
No chyba jutro[emoji38] jeszcze nie wiem w sumie hahaha szczerze nie śpieszno mi do testu hihi pewnie boje się zobaczyć jednej kreski

reklama
No chyba jutro[emoji38] jeszcze nie wiem w sumie hahaha szczerze nie śpieszno mi do testu hihi pewnie boje się zobaczyć jednej kreski
No ja wczoraj robiłam test co prawda ok południa ale jakbym miała być to myślę że już by wyszła chociaż blada kreska...czuję się jak na okres więc naprawdę będę w szoku jeśli nie przyjdzie.

Ja mam dziś 25 dc. Wczoraj bolały mnie jajniki na zmianę i podbrzusze, trochę krzyż. Od owulacji mam bardzo bolesne sutki. Dziś jakis taki niesmak w buzi. Nie chcę się nastawiac bo to pewnie skutki brania duphastonu. Planuję czekać z testem minimum do wtorku ale nie powiem kusi :)

To tak podsumowujac zebrane info z forum to przepis na bobo wyglada mniej wiecej tak: witaminy dla niej i dla niego,wiesiolek,testy owu,zel ,boboseksy(ale zeby plemniczki byly dobrej jakosci tak najlepiej 3 dniowe odchodowane,dorodne)mega obserwacja ciala po owu az do okresu,duzo stresu,bolace cycory i jajniki i testujemy.I juz :)

ja bym powiedziała że to wszystko (mierzenie, suplementy, obserwacja, seks w określone dni) PLUS: wyluzować, nie myśleć o cyklu, najlepiej zapomnieć że chce się dziecko.
Inaczej mówiąc: mieć ciastko i zjeść ciastko :p

Hej dziewczyny jutro dzień przewidywanej @ mam nadzieję że nie nadejdzie kto też oczekuje@ i jak się czujecie?u mnie ból piersi Po bokach się nasilił no i podbrzusze też cały czas jak pisałam od owu pobolewa..testowałam wczoraj i negatywny:( więc już nie nastawiam się tak bardzo.Pozdrawiam.
Hej [emoji4] może za wcześnie zatestowałaś? Ja mam na niedzielę termin @. Nie nakręcam się bo boboseksy były o ile pamiętam 3 albo 4 razy [emoji23] i to ostatni 3 dni przed owu [emoji53] a co do samopoczucia... Na @ się w ogóle nie czuje, ale to norma. Jedyne co to mnie krzyża strasznie bolą. Uczucie mokrości ustało. Wczoraj na wieczór jakos mnie tak dziwnie "zmuliło". Ale jak szybko przyszło tak szybko poszło [emoji23]

No właśnie ja mam takie same dolegliwości a odnośnie śluzu to ja z kolei przed okresem miałam go dużo i przezroczysty a teraz jest go mało ale biały i gesty..piersi też Po bokach bolą ale to już od 2 tyg...więc gdzieś tam się tli nadzieja:) a testujesz jutro czy po jutrze?
No tak... z tym śluzem to ciężko nadążyć. Ja kilka dni temu miala wrażenie, że mnie zalewa [emoji23] a dzis spokój. Śluz jest, ale opanowany [emoji23][emoji23]

U mnie biały gęsty śluz jaki się pojawił przez spodziewanym czasem @ zwiastował dobra nowinę [emoji6] zatem trzymam kciuki [emoji110][emoji5]

reklama
U mnie 28 nawet ostatnio to 27 bo w 28 to już mi okres przyszedł [emoji14] ale teraz chyba będzie później skoro lekko później owu mi testy pokazują chociaż one to i tak mogą kłamać. Szkoda że jajniki mnie jakoś nie kłują tak żebym mogła poznać po nich owulację ;P no ale cóż trudno się mówi jak miec pod górkę to mieć ;0

Do góry