reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nie. Teraz jak byłam w toalecie to jest jasnobrazowe. Spróbuje zadzwonić jeszcze raz popołudniu. Wzięłam ten duphaston, jak zacznę żywa krwią krwawic to odstawie. I jutro jeszcze raz pójdę na bete zobaczę jaka jest sytuacja
Na pewno nie zaszkodzi może jedynie pomoc. Trzymam kciuki

Wzięłam, co ma być to będzie. Będę brała rano i wieczorem, na środę ustalilam wizytę. Tabletek starczy mi do środy do rana i myślę że do tego czasu będzie wiadomo co i jak. Poprzednio brałam 3x1, ale na tyle nie mam. Myślę że lepiej brać 2x1 niż wcale.

Ale w 4tc oprócz pogrubienia śluzówki nic nie zobaczą. Nie wiem czy jest sens dodatkowo się stresować. Już kiedyś usłyszałam że poronienie w 5tc przebiega jak normalna miesiączka i bez sensu że tam jestem. Muszę czekać. Nie będę brała żadnych leków dopóki lekarz nie oddzwoni
no ja tez bym sie bala brac sama leki....trzymam ogromne kciuki za to zeby wszystko bylo ok:*

reklama
Ja też bym brała duphaston. Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. Z tego co słyszę to lekarze przy plamieniach zawsze zapisują duphaston albo luteine. Ja też brałam.

Do góry