Lovi23
Fanka BB :)
Ja bym brałaZrobiłam wczoraj betę i jest 29.51. Zrobię jeszcze w sobotę. Ale nie napalam się. Chce żeby się udało. To mówicie żeby brać dupka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym brałaZrobiłam wczoraj betę i jest 29.51. Zrobię jeszcze w sobotę. Ale nie napalam się. Chce żeby się udało. To mówicie żeby brać dupka
Na pewno nie zaszkodzi może jedynie pomoc. Trzymam kciukiNie. Teraz jak byłam w toalecie to jest jasnobrazowe. Spróbuje zadzwonić jeszcze raz popołudniu. Wzięłam ten duphaston, jak zacznę żywa krwią krwawic to odstawie. I jutro jeszcze raz pójdę na bete zobaczę jaka jest sytuacja
I zbadaj progesteron... może?Nie. Teraz jak byłam w toalecie to jest jasnobrazowe. Spróbuje zadzwonić jeszcze raz popołudniu. Wzięłam ten duphaston, jak zacznę żywa krwią krwawic to odstawie. I jutro jeszcze raz pójdę na bete zobaczę jaka jest sytuacja
Wzięłam, co ma być to będzie. Będę brała rano i wieczorem, na środę ustalilam wizytę. Tabletek starczy mi do środy do rana i myślę że do tego czasu będzie wiadomo co i jak. Poprzednio brałam 3x1, ale na tyle nie mam. Myślę że lepiej brać 2x1 niż wcale.Ja bym brała
Progesteron też robiłam Ale wynik będzie dziś wieczorem dopieroI zbadaj progesteron... może?
no ja tez bym sie bala brac sama leki....trzymam ogromne kciuki za to zeby wszystko bylo ok:*Ale w 4tc oprócz pogrubienia śluzówki nic nie zobaczą. Nie wiem czy jest sens dodatkowo się stresować. Już kiedyś usłyszałam że poronienie w 5tc przebiega jak normalna miesiączka i bez sensu że tam jestem. Muszę czekać. Nie będę brała żadnych leków dopóki lekarz nie oddzwoni
Jest ładnie [emoji106] GRATULUJĘJa też powtórzyłam. Radość miesza się ze strachem ...Zobacz załącznik 906673
To szybko próbuj u innych lekarzyJestem umówiona na środę. Mam w domu duphaston jakbym brała po 2 tabletki to do środy mi starczy. Ale nie wiem czy mam brać czy nie. Nie mogę się skontaktować z lekarzem i nie wiem co robić.