Ale wszystko się udało? Długo będzie leżał?Kiedy te okresy w końcu przestaną Nas nawiedzać??[emoji37]
Wróciłam od męża. Jaki On jest biedny. Boli Go. Jutro zawiozę mu rosołu[emoji4]
reklama
1
185097
Gość
Tak, wszystko poszlo zgodnie z planem.Ale wszystko się udało? Długo będzie leżał?
Albo wyjdzie w sobote albo w poniedzialek. Bo w niedzielę nie robią wypisów. Ale raczej w poniedzialek wyjdzie, wątpię że go puszczą w sobotę.
Kasienka3b
Fanka BB :)
Strasznie szybko minol ale bylo cudownieDziękuję[emoji8]
Jak urlop?
Tesknie za tym cieplem i tam tymi widokami.
Teraz bede tu regularnie Wam dupke truc
Załączniki
1
185097
Gość
Ale widoki[emoji7][emoji7][emoji7]Strasznie szybko minol ale bylo cudownie
Tesknie za tym cieplem i tam tymi widokami.
Teraz bede tu regularnie Wam dupke truc
Zazdroszczę[emoji173]
Kasienka3b
A za ten czas jak mnie tu nie bylo ujrzal ktos 2 kreseczki?Ale widoki[emoji7][emoji7][emoji7]
Zazdroszczę[emoji173]
Nat Bluebell
Ależ wredota no jakby chociaż po ludzku konkretnie nie mogła.Tak.
Narazie czekam. Jak zwykle od kilku cykli @ zaczyna mi sie chwilowym plamieniem, które zaraz znika (=daje iskierke nadziei) a w nastepny dzien przychodzi @ [emoji849]
No biedny ale mam nadzieję że szybko się zagoi i wrocicie do robotyKiedy te okresy w końcu przestaną Nas nawiedzać??[emoji37]
Wróciłam od męża. Jaki On jest biedny. Boli Go. Jutro zawiozę mu rosołu[emoji4]
Ja się tak od wczoraj czuję ale jeszcze za wcześnie. Co za dziadostwo.No dziewczyny od rana mam wrażenie że dostanę zaraz okres. Do tego czuję podbrzusze od kilku godzin gdzie przeważnie boli mnie jak już mi się zacznie także jestem dodatkowo zła przez to.
Z tego względu że w tym cyklu owulacja pokazała mi się dość wcześnie więc możliwe że i jutro mi okres przyjdzie albo i dzisiaj..
Taki beznadziejny weekend mnie czeka.
A nie masz szans na bobo? Ja tam za Ciebie nadal trzymam kciuki!
Nat Bluebell
Cudowny urlop!A za ten czas jak mnie tu nie bylo ujrzal ktos 2 kreseczki?
Zaciążone nadal tylko dwie, Agatki i Alterego (czy kogoś pominęłam?)
Bunia1992
Bardzo bym chciała mieć szansy na Bobo szczególnie ze prace były bardzo intensywne przez cały czas dni płodnych ;P ale mój organizm mi bardziej pokazuje że okres no i to przeczucie że nic z tego. Nadzieja mała nadal jest ze może jednak ale raczej wątpię.Ależ wredota no jakby chociaż po ludzku konkretnie nie mogła.
No biedny ale mam nadzieję że szybko się zagoi i wrocicie do roboty
Ja się tak od wczoraj czuję ale jeszcze za wcześnie. Co za dziadostwo.
A nie masz szans na bobo? Ja tam za Ciebie nadal trzymam kciuki!
reklama
Meliska89
Ehhh.. Kurcze. Jakaś zła passa ostatnio na forum. Kiedy to się odmieni..?No i chyba za szybko się ucieszyłam że coś może z tego być pojawiło się lekkie plamienie ahhhh