Kasienka3b
Fanka BB :)
SzkodaDobrze mówiłam ze nie warto marnować testu [emoji57] juz mi sie zaczyna plamienie tak ze noo..[emoji6]
Dobrze pamietam ze zaczniesz 14cs?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SzkodaDobrze mówiłam ze nie warto marnować testu [emoji57] juz mi sie zaczyna plamienie tak ze noo..[emoji6]
Tak.Szkoda
Dobrze pamietam ze zaczniesz 14cs?
To jutro chwila prawdy. 3 mam kciuki by mimo wszystko sie @ nie rozkrecila.Tak.
Narazie czekam. Jak zwykle od kilku cykli @ zaczyna mi sie chwilowym plamieniem, które zaraz znika (=daje iskierke nadziei) a w nastepny dzien przychodzi @ [emoji849]
A co mezowi? Nie bylo mnie na forum bo bylam na urlopie.Kiedy te okresy w końcu przestaną Nas nawiedzać??[emoji37]
Wróciłam od męża. Jaki On jest biedny. Boli Go. Jutro zawiozę mu rosołu[emoji4]
Mial operacje usuniecia zylakow powrozka nasiennego, ktore moga byc przyczyna zlych wynikow.A co mezowi? Nie bylo mnie na forum bo bylam na urlopie.
To zdrowia dla meza i szybkiego powrotu do formyMial operacje usuniecia zylakow powrozka nasiennego, ktore moga byc przyczyna zlych wynikow.
Dziękuję[emoji8]To zdrowia dla meza i szybkiego powrotu do formy