martoosia04
Fanka BB :)
Przyjeli mojego męża na oddział. Ale odetchne jak juz bedzie po wszystkim[emoji120]
Ufff to dobrze. Teraz byle zabieg zrobili i by wszystko dobrze poszło. [emoji1307] Trzymam kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyjeli mojego męża na oddział. Ale odetchne jak juz bedzie po wszystkim[emoji120]
Tak jak mówisz @Azulka_26 ktoś tam na górze decyduje jedni się starają dbają i nic a innym udaje się ot tak nawet w tej kwestii nie ma sprawiedliwościWczoraj bylam chwile u kolezanki. Wyobrazcie sobie ze jej siostra zaszla w ciaze wcale nie planijac dzieci... i to w dodatku z wysokim tsh ok 8 miala i wysoka prolaktyna ok 30 i urodzila zdrowego chlopca. Tam na gorze ktoś wszystko planuje[emoji15]
U mnie jutro termin @ narazie cisza i mam taką cichą nadzieję że a nóż widelec nie przyjdzie bo objawów ani na @ ani na fasolę nie ma
Ja tak samo!co do gorących kąpieli to ja tak uwielbiam sie prawie we wrzątku myc
Trzymam kciukiU mnie jutro termin @ narazie cisza i mam taką cichą nadzieję że a nóż widelec nie przyjdzie bo objawów ani na @ ani na fasolę nie ma
Czuję dzisiaj dokładnie to samo :/dzis ja mam dola.....od rana jak tylko wstałam to czułam ze ten cykl tez poszedl na stracenie i dostane @ na początku pazdziernika ta jesien chyba tak przytlacza tez
Od kiedy trzeba zacząć pić te zioła? Też muszę kupić bo moj mega skapy @ mi się nie podobadziewczyny mam prośbe :* jeśli Wasi faceci cos łykają : witaminki ,wspomagacze to proszę o nazwy. Postanowiłam mojego troche faszerowac od nowego cyklu a ja tym razem bede piła cały miesiąc ziółka bo wiem ze dzieki nim mam nagle piekne endometrium i to im zasługuje równiez pękniecie jaja. Ale cały miesiąc bede piła tym razem.
Witam! Ja też z tych naiwnych bo dwie córki w 1csMam 31 lat staramy się od lipca. Długo myśleliśmy że nasza córka będzie jedynaczka bo nie chcieliśmy więcej dzieci. I w tym roku nie wiem. ..jak grom z jasnego nieba zaczęliśmy o tym rozmawiać że jednak nie chcemy żeby córka była sama. I w maju podjęliśmy decyzję ze chcemy drugie dziecko. Ja naiwna myślałam że skoro mamy już dziecko to nie będzie z tym większych problemów a tu klops. Co prawda dopiero 3 cykl poszedł na marne ale człowiek za każdym razem łapie doła jak przychodzi @
No! Trzymam kciuki za operację!Przyjeli mojego męża na oddział. Ale odetchne jak juz bedzie po wszystkim[emoji120]
Ech, no właśnie my swoje plany możemy sobie wsadzić mam nadzieję, że na nas wszystkie czeka dzieckoWczoraj bylam chwile u kolezanki. Wyobrazcie sobie ze jej siostra zaszla w ciaze wcale nie planujac dzieci... i to w dodatku z wysokim tsh ok 8 miala i wysoka prolaktyna ok 30 i urodzila zdrowego chlopca. Tam na gorze ktoś wszystko planuje[emoji15]
Trzymam za to wszystkie kciuki!! z tą cholera nigdy nie wiadomo.[/QUOTE][/QUOTE]U mnie jutro termin @ narazie cisza i mam taką cichą nadzieję że a nóż widelec nie przyjdzie bo objawów ani na @ ani na fasolę nie ma
W poprzednim cyklu tak miałam że mało brakowało to czuła bym ruchy dziecka tyle sobie objawów wymysliłam teraz na spokojnie czekam do jutra bo u mnie zawsze punktualnie o 8 ranoNie chcę cie dołować, ale ja miałam prawie 3/4 objawów na ciąże, nic od rana nie zwiastowało @ a jednak koło południa przylazła [emoji849][emoji849][emoji849]
W poprzednim cyklu tak miałam że mało brakowało to czuła bym ruchy dziecka tyle sobie objawów wymysliłam teraz na spokojnie czekam do jutra bo u mnie zawsze punktualnie o 8 rano