reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wczoraj bylam chwile u kolezanki. Wyobrazcie sobie ze jej siostra zaszla w ciaze wcale nie planujac dzieci... i to w dodatku z wysokim tsh ok 8 miala i wysoka prolaktyna ok 30 i urodzila zdrowego chlopca. Tam na gorze ktoś wszystko planuje[emoji15]

U mnie jutro termin @ narazie cisza i mam taką cichą nadzieję że a nóż widelec nie przyjdzie bo objawów ani na @ ani na fasolę nie ma :errr:

Wczoraj bylam chwile u kolezanki. Wyobrazcie sobie ze jej siostra zaszla w ciaze wcale nie planijac dzieci... i to w dodatku z wysokim tsh ok 8 miala i wysoka prolaktyna ok 30 i urodzila zdrowego chlopca. Tam na gorze ktoś wszystko planuje[emoji15]
Tak jak mówisz @Azulka_26 ktoś tam na górze decyduje jedni się starają dbają i nic a innym udaje się ot tak nawet w tej kwestii nie ma sprawiedliwości ;)

dzis ja mam dola.....od rana jak tylko wstałam to czułam ze ten cykl tez poszedl na stracenie i dostane @ na początku pazdziernika:( ta jesien chyba tak przytlacza tez :(
Czuję dzisiaj dokładnie to samo :/
dziewczyny mam prośbe :* jeśli Wasi faceci cos łykają : witaminki ,wspomagacze to proszę o nazwy. Postanowiłam mojego troche faszerowac od nowego cyklu a ja tym razem bede piła cały miesiąc ziółka bo wiem ze dzieki nim mam nagle piekne endometrium i to im zasługuje równiez pękniecie jaja. Ale cały miesiąc bede piła tym razem.
Od kiedy trzeba zacząć pić te zioła? Też muszę kupić bo moj mega skapy @ mi się nie podoba :p

Mam 31 lat staramy się od lipca. Długo myśleliśmy że nasza córka będzie jedynaczka bo nie chcieliśmy więcej dzieci. I w tym roku nie wiem. ..jak grom z jasnego nieba zaczęliśmy o tym rozmawiać że jednak nie chcemy żeby córka była sama. I w maju podjęliśmy decyzję ze chcemy drugie dziecko. Ja naiwna myślałam że skoro mamy już dziecko to nie będzie z tym większych problemów a tu klops. Co prawda dopiero 3 cykl poszedł na marne ale człowiek za każdym razem łapie doła jak przychodzi @
Witam! Ja też z tych naiwnych bo dwie córki w 1cs :p

Przyjeli mojego męża na oddział. Ale odetchne jak juz bedzie po wszystkim[emoji120]
No! Trzymam kciuki za operację! ❤️

Wczoraj bylam chwile u kolezanki. Wyobrazcie sobie ze jej siostra zaszla w ciaze wcale nie planujac dzieci... i to w dodatku z wysokim tsh ok 8 miala i wysoka prolaktyna ok 30 i urodzila zdrowego chlopca. Tam na gorze ktoś wszystko planuje[emoji15]
Ech, no właśnie my swoje plany możemy sobie wsadzić :p mam nadzieję, że na nas wszystkie czeka dziecko :)

U mnie jutro termin @ narazie cisza i mam taką cichą nadzieję że a nóż widelec nie przyjdzie bo objawów ani na @ ani na fasolę nie ma :errr:
Trzymam za to wszystkie kciuki!! :) z tą cholera nigdy nie wiadomo.[/QUOTE][/QUOTE]

Nie chcę cie dołować, ale ja miałam prawie 3/4 objawów na ciąże, nic od rana nie zwiastowało @ a jednak koło południa przylazła [emoji849][emoji849][emoji849]
W poprzednim cyklu tak miałam że mało brakowało to czuła bym ruchy dziecka ;)tyle sobie objawów wymysliłam teraz na spokojnie czekam do jutra bo u mnie zawsze punktualnie o 8 rano ;)

reklama
W poprzednim cyklu tak miałam że mało brakowało to czuła bym ruchy dziecka ;)tyle sobie objawów wymysliłam teraz na spokojnie czekam do jutra bo u mnie zawsze punktualnie o 8 rano ;)

Może ruchów nie czułam [emoji23] ale serio jakieś dwa cykle wstecz, myślałam, że skoro cycki tak mocno mnie bolały że nie dawałam ich sobie dotknąć to ciąża na bank. Rozczarowanie było mega wielkie jak nie wyszło.

Już się nie mogę doczekać tych badań jutro. W końcu może się okaże co i jak jest nie tak.

Do góry