Meliska89
Fanka BB :)
Pochwal się jakie cuda macieAzulka- kciuki żeby były II kreski [emoji1]
Dziś byłam odebrać obrączki.... [emoji1] już za miesiąc będę żona [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochwal się jakie cuda macieAzulka- kciuki żeby były II kreski [emoji1]
[emoji7][emoji7][emoji7]Pochwal się jakie cuda macie
Są piekne![emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 901267
ale piękne cudowny czas przygotowania i w ogóle[emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 901267
DziękujęSą piekne!
Piękne[emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 901267
Spokojnie, to o niczym nie świadczyA mnie przestały boleć cycki i mam sucho
Myślę, że staraj się dalej a nuż się uda chyba że lekarz wyraźnie każe się wstrzymać.Cześć dziewczyny!
Ale przez weekend nastukałyście - usiłowałam się przez to przedrzeć, ale wymiękłam.
Ja dziś mam wizytę u endokrynologa (pierwszą) i strasznie się denerwuję co on mi tam wymyśli za cholerstwo. Wiadomo wujek google już mnie zdiagnozował i oczywiście same przerażające rzeczy się dowiedziałam.
Dopiero skończyła mi się @ i mam zagwozdkę - czy kontynuować nasze starania o dzidziusia czy spasować na jakiś czas żeby doprowadzić do porządku tą tarczycę? Sama nie wiem co robić.
I w ogóle mam słaby nastrój- chyba przez tę pogodę. Zimno i pada i najchętniej zagrzebałabym się pod kocem i wyszła dopiero na wiosnę.
Oh, gratuluję! pokaż!Azulka- kciuki żeby były II kreski [emoji1]
Śliczne! <3[emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 901267
Piękne [emoji8] [emoji8] Gratulacje ![emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 901267