reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
U mnie to samo. Zawsze punktualny jak na złość[emoji19][emoji13]
u mnie tez:( a u Ciebie oby nie był punktualny ! niech sie opozni o jakis rok:*
dzis kolezanka w pracy mnie namawiała zebym zrobiła test niedlugo bo ona 9 dpo owulce juz miała słabą kreske ale ja nie chce robic..tzn pewnie ze bym chciała:D ale tak bardzo boje sie smutku jak zwykle po...obiecałam sobie ze poczekam do 5 października z testowaniem bo @ ma przyjsc 2-3 października

u mnie tez:( a u Ciebie oby nie był punktualny ! niech sie opozni o jakis rok:*
dzis kolezanka w pracy mnie namawiała zebym zrobiła test niedlugo bo ona 9 dpo owulce juz miała słabą kreske ale ja nie chce robic..tzn pewnie ze bym chciała:D ale tak bardzo boje sie smutku jak zwykle po...obiecałam sobie ze poczekam do 5 października z testowaniem bo @ ma przyjsc 2-3 października
Moj tez 2 października ma być (tzn lepiej żeby jednak nie był) i już czekam jak na szpilkach :p a którego miałaś owulację?

No nieee musze na miasto jechac z mezem bo on nie wie co sobie kupic do szpitala[emoji23]
No trzymajcie mnie[emoji23]
Kupię test[emoji23]

Moj tez 2 października ma być (tzn lepiej żeby jednak nie był) i już czekam jak na szpilkach :p a którego miałaś owulację?
dokladnie nie wiem,moge tylko przypuszczać. 17.09 byłam na monitoringu i miałam pęcherzyk 2cm. a w piątek jak bylam na usg to juz było po owulacji i lekarz pytał czy był sex w czwartek i środe wiec stawiam na sr-czw

reklama
Do góry