reklama
tez prawdaNa pewno się wszystko się uspokoi... Idź do lekarza on Ci na pewno coś podsunie i poczujesz się lepiej.. Póki jeszcze nie masz bóli
Tak to jest ciągle jakieś psikusy.. A jak czymś innym zajmiesz głowę to maluszek pojawi się na świecie [emoji5]
u mnie tez a u Ciebie oby nie był punktualny ! niech sie opozni o jakis rok:*U mnie to samo. Zawsze punktualny jak na złość[emoji19][emoji13]
dzis kolezanka w pracy mnie namawiała zebym zrobiła test niedlugo bo ona 9 dpo owulce juz miała słabą kreske ale ja nie chce robic..tzn pewnie ze bym chciała ale tak bardzo boje sie smutku jak zwykle po...obiecałam sobie ze poczekam do 5 października z testowaniem bo @ ma przyjsc 2-3 października
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Moj tez 2 października ma być (tzn lepiej żeby jednak nie był) i już czekam jak na szpilkach a którego miałaś owulację?u mnie tez a u Ciebie oby nie był punktualny ! niech sie opozni o jakis rok:*
dzis kolezanka w pracy mnie namawiała zebym zrobiła test niedlugo bo ona 9 dpo owulce juz miała słabą kreske ale ja nie chce robic..tzn pewnie ze bym chciała ale tak bardzo boje sie smutku jak zwykle po...obiecałam sobie ze poczekam do 5 października z testowaniem bo @ ma przyjsc 2-3 października
1
185097
Gość
No nieee musze na miasto jechac z mezem bo on nie wie co sobie kupic do szpitala[emoji23]
No trzymajcie mnie[emoji23]
Kupię test[emoji23]
Kupię test[emoji23]
dokladnie nie wiem,moge tylko przypuszczać. 17.09 byłam na monitoringu i miałam pęcherzyk 2cm. a w piątek jak bylam na usg to juz było po owulacji i lekarz pytał czy był sex w czwartek i środe wiec stawiam na sr-czwMoj tez 2 października ma być (tzn lepiej żeby jednak nie był) i już czekam jak na szpilkach a którego miałaś owulację?
jedź jedźNo nieee musze na miasto jechac z mezem bo on nie wie co sobie kupic do szpitala[emoji23]
Kupię test[emoji23]
Aaaaaaa aa!!!!!!!No nieee musze na miasto jechac z mezem bo on nie wie co sobie kupic do szpitala[emoji23]
Kupię test[emoji23]
Po twoim pozytywnym teście przysięgam że będę świętować! piwem bezalkoholowym hihiNo nieee musze na miasto jechac z mezem bo on nie wie co sobie kupic do szpitala[emoji23]
Kupię test[emoji23]
reklama
1
185097
Gość
I chyba nawet dzis go zrobie[emoji23]
Bo dzis 26dc wiec jakby bylo cos na rzeczy to juz by wyszlo co nie?[emoji16]
Bo dzis 26dc wiec jakby bylo cos na rzeczy to juz by wyszlo co nie?[emoji16]