reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja wyraźnie czuję kiedy jest zamknięta bo nawet opuszek nie wejdzie, ale najczęściej wlasnie opuszek palca wskazującego spokojnie moge wsadzić. Ale tak jest wlasnie ponoc po porodach.

Głowa mi pęka od tej choroby. [emoji849] Ewidentnie idzie przeziębienie :/
Współczuję i życzę zdrówka dla Ciebie i syna

reklama
aha....no to u mnie bez lekarza sie nie obejdzie....niby nic mnie nie boli ale na regulacje cos chyba musze miec bo lekka dieta nawet nie pomaga :( u mnie problem głownie siedzi w glowie..niestety...stres i tryb zycia robi swoje :( i wez tu zajdz w ciaze :(:p
Na pewno się wszystko się uspokoi... Idź do lekarza on Ci na pewno coś podsunie i poczujesz się lepiej.. Póki jeszcze nie masz bóli

Tak to jest ciągle jakieś psikusy.. A jak czymś innym zajmiesz głowę to maluszek pojawi się na świecie [emoji5]

@Azulka_26 testujesz dziś? Bo ja już się doczekać nie mogę xD
Nie, dziś nie[emoji5] bo nie chcialo mi sie nigdzie jechac. Mąż pojechal na miasto po pare rzeczy sobie do szpitala ale chyba bateria mu padla bo sie nie moge dodzwonic aby mi test kupil[emoji5]
Ale dostalam emaila ze dzis wyslali mi testy owulacujne, wiec myślę że jutro powinny juz byc. Wiec nasikam jutro rano do pojemniczka i poczekam na testy[emoji23]
No chyba ze okres wczesniej przyjdzie[emoji13]

Nie, dziś nie[emoji5] bo nie chcialo mi sie nigdzie jechac. Mąż pojechal na miasto po pare rzeczy sobie do szpitala ale chyba bateria mu padla bo sie nie moge dodzwonic aby mi test kupil[emoji5]
Ale dostalam emaila ze dzis wyslali mi testy owulacujne, wiec myślę że jutro powinny juz byc. Wiec nasikam jutro rano do pojemniczka i poczekam na testy[emoji23]
No chyba ze okres wczesniej przyjdzie[emoji13]
Nic nie przyjdzie cichoooo [emoji5] Czekamy na wieści [emoji173]

Jak ja bym chciała chociaz mieć szansę zrobić test żeby ten okres chociaż się dzień spóźnił [emoji14] ale jak na jego punktualność przystało to na bank wyprzedzi mnie z testowaniem ;P

reklama
Do góry