reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dokładnie, ja daję już na luz.
Bo najlepiej porównywać wyniki miedzy ktorymi minęło 48/72h, pozniej beta moze troszke zwolnić i nie będzie taki przyrost jak powinien mimo ze wszystko jest ok i tylko niepotrzebnie sie mozna zmartwic [emoji6][/QUOTE
Dokładnie. Dlatego już się nie martwię i daje na Luz.

reklama
Screenshot_20180922-103524.png

Jak widać pracujemy intensywnie :D

Załączniki

• Screenshot_20180922-103524.png
    Screenshot_20180922-103524.png
    294,5 KB · Wyświetleń: 169
Hm. No to skoro tylko przez kilka dni zalega w jajowodach czyli przez kilka dni jest widoczny , to jak moja ginka chce w pon w 20 dc sprawdzić czy pecherzyk pękł? Bo mówiła że mam przyjść po tyg od ostatniej wizyty i mi powie czy aby na pewno pekl
Nie mam pojęcia, może na podstawie czegoś innego??? Niestety nie mam aż takiej wiedzy medycznej :(

Ostatnia edycja:
Malentka ja mialam owulacje ok 12-13 dc, u gina bylam 15dc i mowil ze juz po owulacji, mówił cos do mnie po czym widzi ze ta owulacja byla ale ja juz tego nie pamietam, ale mam usg na którym mi zaznaczyl miejsce które swiadczy o tym ze ta owulacja byla
20180922_131155.jpg

Załączniki

• 20180922_131155.jpg
    20180922_131155.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 124
Malentka ja mialam owulacje ok 12-13 dc, u gina bylam 15dc i mowil ze juz po owulacji, mówił cos do mnie po czym widzi ze ta owulacja byla ale ja juz tego nie pamietam, ale mam usg na którym mi zaznaczyl miejsce które swiadczy o tym ze ta owulacja bylaZobacz załącznik 900579
O jak fajnie że mi to pokazalas widzialam podobna "plamę" w macicy. :) :)

Witam się.. Prąd wróci wczoraj w nocy , więc obyło się bez tragediiTrzymam kciuki [emoji110] Dokładnie.. Ale te ciągłe pytania kiedy dziecko?? Lepiej teraz kiedy jesteś młoda, bo potem to już się nie chce [emoji108] Dobry.. Mam tak samo.. Humor raczej średni , a pogoda czysto jesienna..
Szkoda, zawsze będzie kolejny cykl [emoji6] PowodzeniaOby nic złego tym razem ! Aaa, bo inni tak lubią szpile dopinać.. Nie wszyscy myślą , żeby się nie wtrącać, bo ktoś może mieć problem
Oni tak tylko z życzliwości mówią

No właśnie niedawno ze znajomą rozmawiałam, bo pilnowałam jej córeczki i ona urodziła małą mając 34 lata i to jej pierwsze dziecko i mówiła mi , żeby nie czekać zbyt długo bo później się nie chce i inny komfort życia jest , człowiek z roku na rok się przyzwyczaja do wolności i później już się nie chce siedzieć w pieluchach itd. ale no ja już tak się nastawiłam, że chcę mieć swojego dzidziusia w końcu a nie czyimiś cały czas się zajmować, chociaż to też fajne bo takie małe dziaciaczki to słodziaki i lubię się nimi opiekować :D no ale domyślam się , że lubić czyjegoś słodziaka a mieć swojego i kochać jak mama to zupełnie coś innego :wink:

reklama
Ja mam kłopot z pryszczami na plecach i na cyckach.. Rzadko gdzieś na twarzy.. Ale u mnie to chyba wina testosteronu .. Bo jeszcze mam problemy ze zbędnym owłosieniem To świetnie, że wszystko wporządku [emoji8] Teraz czekaj do wizyty i daj Nam znać jak się macie [emoji4]

Ja mam czasami i to w sumie od jakiegoś czasu bo wcześniej się nie zdarzało i czasami też na twarzy coś wyskoczy ale w sumie nie obserwowałam w jakiej fazie cyklu to się zdarza...
Ja mam białe włoski na twarzy ale moja mama ma więc to pewnie genetycznie :p

Do góry